• Haberler
  • Genel
  • “İnsanlarımız hükümetten yorulmuş” – Kocatepe Gazetesi

“İnsanlarımız hükümetten yorulmuş” – Kocatepe Gazetesi

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, seçmen ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi ve ekledi: “Görünen o ki insanlarımız, hemşehrilerimiz hükümetten yorulmuşlar, bıkıp, usanmışlar.” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, seçim propaganda çalışmasında her kesimden insanın tepki ve ilgisinden son derece memnun olduklarını ifade etti. YOĞUN İLGİ VARSon yaptıkları esnaf ziyaretinde iki saatlik zaman diliminde [&hellip]

"İnsanlarımız hükümetten yorulmuş"

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, seçmen ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi ve ekledi: “Görünen o ki insanlarımız, hemşehrilerimiz hükümetten yorulmuşlar, bıkıp, usanmışlar.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, seçim propaganda çalışmasında her kesimden insanın tepki ve ilgisinden son derece memnun olduklarını ifade etti.
YOĞUN İLGİ VAR
Son yaptıkları esnaf ziyaretinde iki saatlik zaman diliminde 200 metreyi zor ilerlediklerini söyleyen MHP İl Başkanı Aziz Aslan, esnafın kendilerine yoğun ilgi gösteridiğini kaydetti. Güçlü bir kadro ile esnaf ziyareti yaptıklarından söz eden Aslan; “İşinde başarılı olmuş eğitim camiasından dostlarımızla, teşkilat yöneticilerimizle birlikte ziyaretlerimize başlamış bulunuyoruz. Görünen o ki insanlarımız, hemşehrilerimiz hükümetten yorulmuşlar, bıkıp, usanmışlar. Son olaylarla ilgili ağızlarını bıçak açmıyor. Hoşnut olmadıklarını görüyoruz. Kendileri bizlere destek vereceklerini ifade ediyorlar. Çok yoğun bir ilgi ile karşı karşıyayız. Bizler adayımızın özelliklerini anlatıyoruz. Yapacağımız hizmetleri ayak üstü de olsa anlatmaya çalışıyoruz.” dedi.
“MHP’NİN KAZANMASI
AFYON’UN KAZANCI”
Seçim kampanyası başlangıcında kamuoyuna deklare ettikleri üzere kirli bir seçim kampanyası yürütmeyeceklerinin altını çizen Aziz Aslan şöyle konuştu: “İlkeli ve etik bir kampanya yürüteceğimizi ifade ettik. İnsanlarımızı yapacağımız hizmetlerle ikna etmeye çalışıyoruz. Başkalarının yaptığı gibi kandırma yöntemine gitmiyoruz. Sadece vatandaşımızı dinliyor, önerilerini alıyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte başarmak istiyoruz. MHP’nin bu dönem kazanması demek Afyon’un kazanması demek olacaktır. Genç, çalışkan, gayretli, azimli, tecrübeli ve bu konuda lisans üstü eğitim almış bir kardeşimizi MHP adayı olarak hemşehrilerimizin önüne koyduk. Adayımızı takdir edip, çalışmalarına destek vereceklerini ümit ediyorum. Yaklaşan seçimlerin memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum.”
Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme