İNSANAD'dan Yeni Konsept: 'Bir Çay Bir Sohbet'

İnsana Artı Derneği, yeni projesiyle çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Tea&Talk formatında hazırladıkları 'Bir Çay Bir Sohbet' programı ile alanında uzman, önde gelen isimlerle sohbet ederek, onların deneyim ve tecrübelerini dinleyecekler. İNSANAD medya, iş dünyası, sanat, tarih, kültür gibi pek çok farklı alanda önemli isimlerle periyodik dönemlerle bir araya gelip özellikle üniversite öğrencilerinin katılımıyla sohbet dizileri [&hellip]

İnsana Artı Derneği, yeni projesiyle çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Tea&Talk formatında hazırladıkları “Bir Çay Bir Sohbet” programı ile alanında uzman, önde gelen isimlerle sohbet ederek, onların deneyim ve tecrübelerini dinleyecekler. İNSANAD; medya, iş dünyası, sanat, tarih, kültür gibi pek çok farklı alanda önemli isimlerle periyodik dönemlerle bir araya gelip özellikle üniversite öğrencilerinin katılımıyla sohbet dizileri gerçekleştirmeyi hedefliyor. Böylece insanların hem kişisel hem de mesleki anlamda gelişimlerine katkı sunmayı amaçlıyor.
İNSANAD,“Bir Çay Bir Sohbet”in ilk programını gazeteniz Kocatepe’nin sahibi Sezer Küçükkurt ile gerçekleştirdi.
“Afyonkarahisar’da Dünden Bugüne Gazetecilik” başlıklı ilk program son derece verimli geçti. Program başında kısa bir konuşma yapan dernek Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Tugan; “İNSANAD olarak kişisel ve sosyal gelişim amaçlı çalışmalarımızı en iyi programlarla sürdürmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda, ilimize yeni ve aynı zamanda ilk olacak bir konsepti kazandırmaktan son derece mutluyuz. “Bir Çay Bir Sohbet” ile ilimizin tecrübeli isimlerini genç arkadaşlarımızla bir araya getireceğiz ve çayımızı içerken samimi bir sohbet ortamında onların tecrübelerini dinleyeceğiz. İlk programı da derneğimize kuruluşundan itibaren desteklerini esirgemeyen Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt ile yapmaktan çok mutluyuz. İlimizin aynı zamanda yakın dönemine ışık tutan Kocatepe Gazetesi ve çalışmalarını kuşaktan kuşağa sürdüren ve bu engin deneyimleri bizimle paylaşacak olan Sezer Küçükkurt’a ve programımıza sponsor olan Ofçay’a da teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.
Tugan’ın giriş konuşmasının ardından konuşmaya başlayan Sezer Küçükkurt geçmişten bu güne Afyonkarahisar’ın basın tarihini detaylı şekilde anlattı. Afyonkarahisar basın tarihinden örneklerin yanı sıra Kocatepe Gazetesi’nin geçmişinden ve bugününden de bahseden Küçükkurt, arşivlerinden eski nüshaları göstererek yakın dönem Afyonkarahisar tarihinde hızlı bir tur attırdı. Gazetelerin geçmişten bugüne basım teknikleri, haber toplama imkanları ve ekonomik durumları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Küçükkurt, konukların sorularını da cevapladı.
Önemli bilgilerin paylaşıldığı programın ardından günün anısına bir hediye takdim eden İNSANAD Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Tugan, “Bu ilk programımızda hem ilimizin gazetecilik serüvenini hem de yakın dönem tarihini görmüş olduk. Çok güzel deneyimler edindik. İlk programımızı kabul ederek bize çok büyük destek veren ve ofislerinde ağırlayan Sezer Küçükurt’a ve Kocatepe Gazetesi ailesine tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu güzel fotoğrafı “Bir Çay Bir Sohbet” anısına sunmak istiyorum.” dedi. Programda dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Tür, Dernek Sekreteri Tuğba Ayazoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Akkoç hazır bulundu.
Program koordinatörü Tuğba Ayazoğlu, “Bir Çay Bir Sohbet”in periyodik olarak devam edeceğini, özellikle üniversite öğrencileri olmak üzere tüm katılımcıları beklediklerini ve katılımcıların www.insanad.org.tr ve sosyal medya hesaplarından program detaylarını takip edebileceklerini belirtti.

Bakmadan Geçme