İnsan olmak, bütün kimliklerin üzerinde

Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin 2013-2014 eğitim yılı mezuniyet töreni, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Okul Müdürü Muhtar Demirci, sağlık görevinin insana hizmet anlamına geldiğini söyledi Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin 2013-2014 eğitim yılı mezuniyet töreni, öğrenci ve velilerin katılımıyla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda yapıldı. Törende konuşan Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü [&hellip]

İnsan olmak, bütün kimliklerin üzerinde

Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin 2013-2014 eğitim yılı mezuniyet töreni, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Okul Müdürü Muhtar Demirci, sağlık görevinin insana hizmet anlamına geldiğini söyledi

Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin 2013-2014 eğitim yılı mezuniyet töreni, öğrenci ve velilerin katılımıyla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Törende konuşan Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Muhtar Demirci, önceliklerinin insana hizmet olduğunu aktardı. Demirci, “Hepiniz hayat boyu pek çok kimliğe sahip olacaksınız. Bir anne-babanın evladı, bir ailenin ferdi, bir çocuğun anne veya babası, bir mesleğin mensubu, bir kurumun çalışanı, bir işyerinin sahibi, bu kimliklerden bazılarıdır. Her ne olursanız olun, tüm kimliklerinizin üstünde insan olmak gelmelidir. Önce insan olduğunuzu, karşınızdaki herkesin de önce insan olduğunu unutmayın” dedi.
HAKSIZLIKLARA BOYUN EĞMEYİN
Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ndeki mesajların iyi alınması gerektiğini söyleyen Demirci, “Haksızlıklara, zulme, baskılara asla boyun eğmeyin. Küçük çıkarlar, bireysel menfaatler uğruna ilkelerinizden, değerlerinizden taviz vermeyin. Unutmayın ki, sizi siz yapan kişiliğiniz, değerleriniz ve de ilkelerinizdir. Hepiniz birer Türk bayrağısınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin. Aslında Büyük Devlet Adamı Mustafa Kemal Atatürk 20 Ekim 1927 tarihinde tam 87 yıl önce gençliğe hitabede gençler söylenmesi gereken her şeyi söylemiş, ben de size bir kez daha hatırlatmayı görev addediyorum” diye konuştu.
VERİMLİ BİR YIL
Verimli bir yılı geride bıraktıklarını hatırlatan Demirci, şöyle devam etti:
“2013/2014 Öğretim Yılı okulumuzda son derece verimli, başarılı ve huzur içerisinde tamamlanmıştır. Başta müdür baş yardımcım, müdür yardımcım ve öğretmenlerim olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma, öğrencilerime, okul-aile birliğine ve çalışmalarımızın destekçisi ve takipçisi olan tüm velilerimize teşekkür ediyorum. TÜBİTAK Proje yarışmasında okulumuz adıyla özdeşleşmiş başarısına bu yıl da ne mutlu ki devam etti. Ayrıca Değerler Olimpiyatı yarışmalarında 10 ayrı dalda 10 öğrencimiz il birincisi olurken , bu başarılarımızda öğrencilerimizi yüreklendiren değerli öğretmen arkadaşlarıma şükranların en büyüğünü sunmak istiyorum. Ayrıca okulumuz temizliği ve düzeniyle bu yıl Beyaz Bayrak ödülünü almaya layık bulunmuştur. Bu ödülün alınmasında en büyük emeği olan hizmetli arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.”
SİZE İHTİYACIMIZ VAR
Törene katılan Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu da öğrencilere hitaben “Bizim bu kardeşlerimize ihtiyacımız var. Size ihtiyacımız var, bir an önce mezun olun gelin. Tebrik ve teşekkür ediyorum” dedi. Törende bayrak ve flama devir-tesiminin ardından, yeni mezun olan öğrenciler meslek yemini etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme