• Haberler
  • Gündem
  • İnsan Hakları başvuruları incelendi – Kocatepe Gazetesi

İnsan Hakları başvuruları incelendi – Kocatepe Gazetesi

İl İnsan Hakları Kurulu 2016 yılı Ocak ayı toplantısı, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu başkanlığında yapıldı.Toplantının açılış konuşması Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu tarafından yapıldıktan sonra gündem gereği Valilik İl İnsan Hakları Danışma ve Başvuru Masasına yapılan başvurular, [email protected] e-posta adresine yapılan başvurular ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında bulunan İnsan Hakları Başvuru Kutularından çıkan [&hellip]

İl İnsan Hakları Kurulu 2016 yılı Ocak ayı toplantısı, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu başkanlığında yapıldı.
Toplantının açılış konuşması Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu tarafından yapıldıktan sonra gündem gereği Valilik İl İnsan Hakları Danışma ve Başvuru Masasına yapılan başvurular, [email protected] e-posta adresine yapılan başvurular ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında bulunan İnsan Hakları Başvuru Kutularından çıkan insan haklarına ilişkin talep,şikâyet ve memnuniyet notlarının yer aldığı toplam 12 başvuru, Kurul tarafından değerlendirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme