• Haberler
  • Genel
  • 'İnşallah istikrarı sürdüreceğiz' – Kocatepe Gazetesi

'İnşallah istikrarı sürdüreceğiz' – Kocatepe Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Halil Ürün'ün seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı Uzun Çarşı'daki seçim bürosunun açılışında bir konuşma yapan Ürün, AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı'nın önderliğinde açılan seçim bürosunda memleket meselelerinin konuşulacağını belirterek seçim bürosunun tüm teşkilat mensuplarınca kullanılacağını söyledi. Ürün, 'İnşallah burada memleketimizin meselelerini konuşacağız ve hep birlikte gelecekte daha [&hellip]

“İnşallah istikrarı sürdüreceğiz”

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Halil Ürün’ün seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı

Uzun Çarşı’daki seçim bürosunun açılışında bir konuşma yapan Ürün, AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı’nın önderliğinde açılan seçim bürosunda memleket meselelerinin konuşulacağını belirterek seçim bürosunun tüm teşkilat mensuplarınca kullanılacağını söyledi. Ürün, “İnşallah burada memleketimizin meselelerini konuşacağız ve hep birlikte gelecekte daha mutlu olmanın yollarını araştıracağız. 12 Haziran 2011’de de gerçekten sağlıklı bilgilerle muhasebemizi ve murakabemizi yapmış olarak oylarımızı AK Parti’ye vereceğiz ve inşallah istikrarı sürdüreceğiz” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek ise konuşmasında seçim bürosunun hayırlara vesile olmasını diledi. Zeybek, açılan seçim bürosunda Türkiye’nin hayırlı geleceği için önemli çalışmalar yapmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ettiklerini belirterek, “İnşallah 12 Haziran gecesi de burada düğün havasında AK Parti’nin seçim zaferini kutlarız” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba ise AK Parti olarak 12 Haziran seçimlerine hazır olduklarını belirtti. Açba, “12 Haziran seçimlerine hazır olmanın ötesinde hedef olarak 2023 yılını koyduk. Hiçbir siyasi parti bu şe-kilde uzun bir hedef koyabilmiş değil ama Türkiye çok şükür 2002’den beri istikrarı yakaladı. 2002 yılından bu yana halkımıza önemli hizmetler verildi. 8,5 yıllık tecrübe sonunda da 2023 yılının hedefini koyabiliyoruz. Seçim beyannamemizde açıklananları gerçekleştireceğimizden halkımız hiçbir zaman şüphe etmemiştir” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılış kurdelesi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Halil Ürün tarafından kesildi.

Bakmadan Geçme