• Haberler
  • Genel
  • İnşaat ustası ölü bulundu – Kocatepe Gazetesi

İnşaat ustası ölü bulundu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da evli olmasına rağmen yalnız yaşayan inşaat ustası bir kişi evinde ölü bulunduAfyonkarahisar'ın Burmalı Mahallesinde 58 yaşındaki Ayhan Karagüven, yalnız yaşadığı evinde ölü olarak bulundu. Olay öğlen saatlerinde 14.00 civarında yaşandı. Eve gelen ve polisi arayarak oğlu olduğunu belirten kişi babasının yatağında hareketsiz yattığını söyleyerek yardım istedi. Olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. [&hellip]

İnşaat ustası ölü bulundu

Afyonkarahisar’da evli olmasına rağmen yalnız
yaşayan inşaat ustası bir kişi evinde ölü bulunduAfyonkarahisar’ın Burmalı Mahallesinde 58 yaşındaki Ayhan Karagüven, yalnız yaşadığı evinde ölü olarak bulundu. Olay öğlen saatlerinde 14.00 civarında yaşandı. Eve gelen ve polisi arayarak oğlu olduğunu belirten kişi babasının yatağında hareketsiz yattığını söyleyerek yardım istedi. Olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık ekipleri ağır koku olan evde Karagüven’in hayatını kaybettiğini belirledi.
Polis ekipleri evin çevresinde güvenlik şeridi çekerek sokağa ve eve girişleri önledi. Hastaneden gelen doktor kişinin birkaç gün önceden öldüğünü belirtti. Karagüven’in cesedi Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait cenaze aracı ile devlet hastanesi morguna kaldırılırken, kesin ölüm nedeninin yapılan otopsiden sonra belirlenecek.
Çevredeki tanıyanlar ise Karagüven’i en son arafe gününden önce akşam gördüklerini ifade etti. Karagüven’in inşaat ustalığı yaptığı, evli ve üç çocuk babası olduğu ancak ailesinden ayrı yaşadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme