• Haberler
  • Genel
  • İnşaat sıkı takip ediliyor – Kocatepe Gazetesi

İnşaat sıkı takip ediliyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, Kadın Doğum Hastanesi inşaatının kendisi ve ekibi tarafından takip edildiğini belirtti Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, 'Erzurum'da yıkılan pistin müteahhidi Afyon'da Kadın Doğum Hastanesi yapıyor' haberleri üzerine ilgili firma ile gö-rüştüğünü söyledi. İSTENMEYEN DURUM OLMAZİlgili firmanın Erzurum'da kendisine verilen raporlara göre hareket ettiğini belirten [&hellip]

İnşaat sıkı takip ediliyor

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, Kadın Doğum Hastanesi inşaatının kendisi ve ekibi tarafından takip edildiğini belirtti

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, “Erzurum’da yıkılan pistin müteahhidi Afyon’da Kadın Doğum Hastanesi yapıyor” haberleri üzerine ilgili firma ile gö-rüştüğünü söyledi.
İSTENMEYEN DURUM OLMAZ
İlgili firmanın Erzurum’da kendisine verilen raporlara göre hareket ettiğini belirten Erenoğlu, “Afyonkarahisar’daki inşaatta herhangi bir istenmeyen durumun olması söz konusu değil. Hem ben, hem de ekibim inşaatı sık sık ziyaret ediyor ve denetliyoruz” dedi.
MODERN BİR
HASTANE KAZANACAĞIZ
Erenoğlu, “Burasının yapımında ciddi bir fore kazık çalışması yapıldı. İnşallah hastanemizi 2015’in ilk aylarında açmayı hedefliyoruz. Afyon, modern bir hastane kazanmış olacak. Arzumuz ve çabamız bu yönde” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme