• Haberler
  • Genel
  • İngilizlere sağlık tanıtımı – Kocatepe Gazetesi

İngilizlere sağlık tanıtımı – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi, İngilizler konuklara tanıtıldı Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü'nün organizasyonu kapsamında Afyonkarahisar ve çevresindeki termal turizm potansiyeli ile kaplıca, spa ve yemek kültürünün tanıtılması ve İngiliz basınında yer alması amacıyla Afyonkarahisar'da bulunan İngiliz heyet, 6 Haziran 2014 Cuma günü Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet [&hellip]

İngilizlere sağlık tanıtımı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi, İngilizler konuklara tanıtıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü’nün organizasyonu kapsamında Afyonkarahisar ve çevresindeki termal turizm potansiyeli ile kaplıca, spa ve yemek kültürünün tanıtılması ve İngiliz basınında yer alması amacıyla Afyonkarahisar’da bulunan İngiliz heyet, 6 Haziran 2014 Cuma günü Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde de incelemelerde bulundu.
Türkiye Sağlık Turizmi Geliştirme Konseyi (THTDC) ile ortaklaşa planlanan ziyarette The Good Spa Guide’dan Katherine Tina Fielder, Eat Travel Live’den Grace Emma Parry ve 50Connect.co.uk’den Gareth Hargreaves ile Halkla İlişkiler Ajansında Görevli Ayşe Serra Çelikkan ve THTDC Thermal Grup Başkanı Yunus Gürkan yer aldı.AKÜ Hastanesi’nin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Birimlerini yerinde görme imkanı bulan heyete AKÜ Hastanesi Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Adem Aslan, Yrd. Doç. Dr. Mesut Köse ile birlikte Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alper Murat Ulaşlı tarafından hastanede uygulanan tedavi yöntemleri ve cihazlarla ilgili detaylı bilgiler verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme