İngiliz hasta Park Hastanesi’ni tercih etti

İngiliz hasta Anthony Watss'a Özel Park Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op. Dr. Gürkan Eryanılmaz tarafından her iki dizinden başarılı bir protez ameliyatı yapıldı Bir İngilizin kendi ülkesi dururken Türkiye'de ameliyat olmasının kendileri için oldukça büyük önem arz ettiğini söyleyen Özel Park Hastanesi Halkla ilişkiler Müdürü Uğur Harmanda İngiliz vatandaşı Anthony Watss'ın hastanelerinde ameliyat olması [&hellip]

İngiliz hasta Park Hastanesi'ni tercih etti

İngiliz hasta Anthony Watss’a Özel Park Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op. Dr. Gürkan Eryanılmaz tarafından her iki dizinden başarılı bir protez ameliyatı yapıldı

Bir İngilizin kendi ülkesi dururken Türkiye’de ameliyat olmasının kendileri için oldukça büyük önem arz ettiğini söyleyen Özel Park Hastanesi Halkla ilişkiler Müdürü Uğur Harmanda İngiliz vatandaşı Anthony Watss’ın hastanelerinde ameliyat olması ile ilgili süreç hakkında bilgiler verdi.
“Tereddütsüz ameliyat olamaya karar verdi”
Anthony Watss’ın ameliyat olmadan önce dizindeki ağrılar sebebiyle çok zorlandığını ve ancak gün içerisinde 100 metrelik uzaklığa zorlanarak gidebildiğini söyleyen Özel Park Hastanesi Halkla ilişkiler Müdürü Harmanda; “Watss Fethiye’de çalışan Türklerden hastanemiz ve hekimlerimiz hakkında bilgi aldıktan sonra Afyonkarahisar’a gelmeye karar vermiş. Hastanemize geldiğinde doktoruyla yüz yüze görüştükten sonra tereddütsüz ameliyat olamaya karar verdi. Watss doktoru Op. Dr. Gürkan Eryanılmaz için mükemmel bir insan ve becerikli bir doktor ifadesini kullanmıştır. Anthony Watss ameliyat öncesi ve sonrasında hastanemizde kaldığı süre boyunca suit oda imkanlarından, yardımcı sağlık çalışanlarından, yemek hizmetlerinden, temizlik hizmetlerinden ve diğer tüm çalışanların ilgi ve alakasından çok memnun kaldığını iletti.”dedi.
“Hastanemizin hiç bir eksiği yok”
Anthony Watss’dan hastanede almış olduğu sağlık hizmetini ülkesi ve tedavi olmaya gittiği diğer ülkelerin sağlık hizmetleri ile kıyaslayarak bir değerlendirme yapmasını istediklerini belirten Uğur Harmanda; “Almış olduğumuz cevap Türkiye’de sağlık sektöründe gelinen noktayı gözler önüne sermektedir. Anthony Watss daha önce İngiltere ve Amerika’da tedavi görmüş, kıyaslama yaptığında hastanemizde aldığı sağlık hizmetinin İngiltere’den daha iyi olduğunu, Amerika’daki bir çok hastane ile ise eşdeğerde sağlık hizmeti verildiğini söylemesi çok anlamlı ve mutluluk vericidir. Hastanemizin özellikle gelişmiş ülkelerdeki yabancı uyruklu hastalara sağlık hizmeti verme hususunda teknolojik altyapı ve kalifiye insan kaynağı açısından hiçbir eksiği yoktur. Anthony ve eşi Linda Watss’ın Fethiye’deki ve İngiltere’deki tüm tanıdıklarına bizlerden ve hastanemizde aldıkları sağlık hizmetlerinden duymuş oldukları memnuniyeti anlatacaklarını defalarca ifade etmeleri son derece memnuniyet vericidir.”şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme