İnci Taneleri Ne Zaman Başlıyor?

Yılmaz Erdoğan'ın yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüğü sevilen dizi İnci Taneleri'nin yeni sezondaki başlangıç tarihi merak ediliyor

Ünlü yazar Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı, kaleme almakla kalmayıp başrolünü de oynadığı Kanal D’nin sevilen dizisi İnci Taneleri’nin ikinci sezonun ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı belli oldu. 

Mayıs ayında sezon finali yapan İnci Taneleri’nin 3 Ekim 2024 tarihinde yine Kanal D ekranlarında yayınlanacağını belirtildi. 

Bir öğretmen olan Azem’in bir türlü aydınlatılmayan ve neden üstlendiği belli olmayan bir cinayetle hayatının değişmesini, eşinin hayatını kaybetmesini, kızı ve oğlunun da savrulmasını konu alan dizide, Azem’in hapishaneden çıktıktan sonra başına gelenler anlatılıyor. 

Saygın bir öğretmenken pavyonda şarkıcılık yapan bir kadının kaldığı pansiyonda günlerini geçirmek zorunda kalan Azem, bir taraftan da sosyetenin gözdesi bir iş kadını ile de yakınlaşır. Bu sırada oğlu bir mafya olmaya doğru evrilir, kızı da sosyetenin başka bir ailesine girmek üzeredir.

Bakmadan Geçme