İnan'dan veda ziyareti

Gümüşhane’ye tayini çıkan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekai İnan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesine veda ziyaretinde bulundu   Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Zekai İnan, Afyonkarahisar'da görev yaptığı süre içinde çok iyi diyaloglar kurup başarılı çalışmalara imza attıkları Türkiye Harp Malulü [&hellip]

Gümüşhane’ye tayini çıkan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekai İnan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesine veda ziyaretinde bulundu

Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Zekai İnan, Afyonkarahisar’da görev yaptığı süre içinde çok iyi diyaloglar kurup başarılı çalışmalara imza attıkları Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Şube yönetimiyle vedalaştı.
Ziyarette konuşan Şube Başkanı Kumartaşlı, bugüne kadar gerek şehit ailelerine gerekse gazi ve yakınlarına göstermiş olduğu ilgi, alaka ve hizmetlerinden dolayı İnan’a teşekkür ederek, yeni görev yerinde üstün başarılarının devamı temennisinde bulundu.
Kumartaşlı ve yönetimi tarafından dernek özel şeref belgesi ve madalyasının takdim edildiği Zekai İnan ise, “Bugüne kadar Dernek Başkanımız İsmail Kumartaşlı ve yönetimiyle çok güzel ve uyumlu bir çalışma sürece yaşadık. Hiçbir sorun yaşamadan hizmetlerimizi sürdürdük. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her türlü sorun ve taleplerini bizlere ilettiniz. Bizlerde gereğini yaptık. Bizlerin en kutsal emanetleri olan şehit aileleri ve gazilerimiz için daima hizmetinizde olacağım.” dedi.

Bakmadan Geçme