İnan emlak dualarla açıldı – Kocatepe Gazetesi

İnan Emlak'ın açılış kurdelesini Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, CHP İl Başkanı Mehmet Kemal Demirkırkan ve Serkan Demirkırkan birlikte kesti.İnan Emlak'ın sahibi Serkan Demirkırkan, 'Yaşam Alanlarınızı Güvenle Sunuyoruz' prensibi ile hizmet vereceklerini söyledi. Demirkırkan, 'Amacımız gayrimenkul hizmetlerinde insanlara güvenilir bir alışveriş yaptırmak. Güvenilir hizmet sunabilmektir. Alışılmışın dışında bir hizmet sunacağız. Alım, satım, kiralama işlemlerinde su, [&hellip]

İnan Emlak’ın açılış kurdelesini Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, CHP İl Başkanı Mehmet Kemal Demirkırkan ve Serkan Demirkırkan birlikte kesti.
İnan Emlak’ın sahibi Serkan Demirkırkan, “Yaşam Alanlarınızı Güvenle Sunuyoruz” prensibi ile hizmet vereceklerini söyledi. Demirkırkan, “Amacımız gayrimenkul hizmetlerinde insanlara güvenilir bir alışveriş yaptırmak. Güvenilir hizmet sunabilmektir. Alışılmışın dışında bir hizmet sunacağız. Alım, satım, kiralama işlemlerinde su, elektrik, ısınma devir ve abonelik işlemlerini biz yürüteceğiz. Satış ya da kiralama sonrası bizim işimiz bitti anlayışı yerine hizmeti genişleterek sunacağız” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme