• Haberler
  • Genel
  • İmga'dan Aydoğan'a 20'lik delikanlı övgüsü

İmga'dan Aydoğan'a 20'lik delikanlı övgüsü

TBMM futbol takımının Sandıklı İlçesi'nde yapacağı maç için Bakan Mehmet Şimşek ve milletvekilleriyle birlikte Sandıklı'ya gelen Afyonkarahisar Milletvekili Halil Aydoğan, kot pantolon ve spor gömleğiyle dikkat çekti. Milletvekili Aydoğan'ın şıklığı, Milletvekilleri ve Bakan Şimşek'i üzere Park Otel'e giden Vali Haluk İmga'nın da gözünden kaçmadı. Vali İmga'nın, '20'lik delikanlı gibi olmuşsunuz' dediği Milletvekili Aydoğan, milletvekillerinin 'genç [&hellip]

İmga’dan Aydoğan’a 20’lik delikanlı övgüsü

TBMM futbol takımının Sandıklı İlçesi’nde yapacağı maç için Bakan Mehmet Şimşek ve milletvekilleriyle birlikte Sandıklı’ya gelen Afyonkarahisar Milletvekili Halil Aydoğan, kot pantolon ve spor gömleğiyle dikkat çekti.
Milletvekili Aydoğan’ın şıklığı, Milletvekilleri ve Bakan Şimşek’i üzere Park Otel’e giden Vali Haluk İmga’nın da gözünden kaçmadı. Vali İmga’nın, “20’lik delikanlı gibi olmuşsunuz” dediği Milletvekili Aydoğan, milletvekillerinin “genç delikanlı gibi” benzetmelerinden oldukça memnun oldu. Sapma Patates Fabrikası ve Sandıkılı esnafı ziyaret eden Bakan Mehmet Şimşek ve TBMM Futbol Takımı oyuncusu Milletvekillerine Sandıklılar büyük ilgi gösterdi
Sandıklı’ya TBMM çıkartması
İki gün konakladıkları Sandıklı Park Hotel’den minibüslerle ayrılarak ilk olarak Sanpa Patates fubrikasını ziyaret eden Bakan Mehmet Şimşek ve TBMM Futbol Takımı oyuncusu Milletvekilleri Sandıklı Ulu Camii’nin ardından ilçe esnafını ziyaret etti. Esnafın büyük ilgi gösterdiği Bakan Şimşek ve eşi Esra Şimşek hem esnafın sorun ve taleplerini dinledi hem de ikram edilen Sandıklı’ya özgü ürünlerin tadına baktı. Esnafın ikram ettiği leblebileri yiyen Bakan Şimşek, şekerli beyaz leblebileri çok beğendiğini ifade etti. Lokum da yiyen Bakan Şimşek bir kahvenin önünde oturarak çay içti.
Sandıklılar’ın tokalaşarak beklenti ve isteklerini anlattığı Bakan Şimşek, çocukları da sevmeyi ihmal etmedi. Sandıklılı Milletvekili Zekeriya Aslan ve Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’un ev sahipliği yaptığı gezide güzelliği ve şıklığıyla dikkat çeken Bakan Şimşek’in eşi Esra Şimşek’e, Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’un eşi Çiğdem Elibol ve milletvekili eşleri eşlik etti.

Bakmadan Geçme