İmam Hatipli öğrenciler Mehmetçiğe mektup yazdı

Afrin'de operasyonda olan Mehmetçiğe Afyonkarahisar'dan destek gitmeye devam ediyor. Duygularını paylaşmak isteyen Afyonkarahisar merkez İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu öğrencileri Mehmetçiğe mektup yazdı. Öğrenciler yazdıkları mektupları PTT Merkez Şubesi aracılığı ile gönderdi. Mektupların gönderilmesine aracılık yaptıklarını belirten Genç Önder İmam Hatipliler Derneği İl Başkanı Kadir Demiröz, 'Bizler bugün burada İmam Hatip neslinin ordumuza ve devletimize [&hellip]

Afrin’de operasyonda olan Mehmetçiğe Afyonkarahisar’dan destek gitmeye devam ediyor. Duygularını paylaşmak isteyen Afyonkarahisar merkez İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu öğrencileri Mehmetçiğe mektup yazdı. Öğrenciler yazdıkları mektupları PTT Merkez Şubesi aracılığı ile gönderdi. Mektupların gönderilmesine aracılık yaptıklarını belirten Genç Önder İmam Hatipliler Derneği İl Başkanı Kadir Demiröz, “Bizler bugün burada İmam Hatip neslinin ordumuza ve devletimize verdiği desteği göstermek için buradayız. Genç önder olarak gençlerimizin Mehmetçiğimize duygularını yansıtmalarından dolayı gurur duyuyoruz. Yine buradan Mehmetçiğimize de bir mesaj iletmek isteriz. Ey Peygamber Ordusu’nun şanlı askerleri gerek biz gerekse tüm dünya şunu çok iyi biliyor ki bütün cephelerdeolduğu gibi Afrin’den de zaferlerle geleceğinizden hiç şüphemiz yoktur. Bu vatan sizlere emanet sizler ve anne babalarınız ise bizlere emanet. Bizlerin İmam Hatip Nesli olarak ömrümüzün sonuna kadar devletimizin ve milletimizin hizmetkarı olacağımızın hiç şüpheniz olmasın. Allah sizleri bu vatana bağışlasın. Allah hepinizden razı olsun” dedi.
“MEKTUP FİKRİ ÖĞRENCİLERDEN GELDİ”
Mektup gönderme fikrinin nasıl oluştuğunu kelimelere döken Başkan Demiröz, “Mektuplar İmam Hatip Lisesi’nde okuyan kardeşlerimizin fikri. Mehmetçiğimize duygularını bir şekilde yansıtmak istediler. Sonra yine kendileri böyle bir çözüm buldular. Bizde buna aracılık ettik, bunun da yine haklı gururunu yaşıyoruz. Böyle bir gençliğe sahip olmanın onurunu yaşıyoruz. 147 kadar mektubumuz var. Afyon Merkez İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nda okuyan gençlerimizin yazdığı 147 mektubumuzu göndereceğiz” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme