• Haberler
  • Gündem
  • İlmihal’in yeni baskısı yayınlandı – Kocatepe Gazetesi

İlmihal’in yeni baskısı yayınlandı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın ilim hayatında önemli bir yeri olan Hacı Cemal Eğretli, Celal Yıldırım ve Haydar Hatipoğlu’ndan ders ve feyzalan emekli imam ve araştırmacı Ahmet Selman’ın “Kaynakları ile Dini Bilgiler İlmihali”nin genişletilmiş 5’inci baskısı yayınlandı. Yoncaaltı Camii’nde 10 yıl, Ulu Camii’de 3 yıl imamlık yapan, İzmir’de ve Avrupa’nın çeşitli bölgelerinde de vazifesini sürdüren Ahmet Selman, kitabın yeni [&hellip]

Afyonkarahisar’ın ilim hayatında önemli bir yeri olan Hacı Cemal Eğretli, Celal Yıldırım ve Haydar Hatipoğlu’ndan ders ve feyzalan emekli imam ve araştırmacı Ahmet Selman’ın “Kaynakları ile Dini Bilgiler İlmihali”nin genişletilmiş 5’inci baskısı yayınlandı. Yoncaaltı Camii’nde 10 yıl, Ulu Camii’de 3 yıl imamlık yapan, İzmir’de ve Avrupa’nın çeşitli bölgelerinde de vazifesini sürdüren Ahmet Selman, kitabın yeni baskısı ile ilgili şu bilgileri verdi:
“Kaynaklarıyla Dini Bilgiler İlmihali kitabımızın 5’inci baskısı, Hac-Umre ve Peygamberimiz’in (S.A.V.) hayatı ile çok önemli konuları içeriyor. 500 sayfanın üzerindeki bu kitap, her Müslüman ailenin aradığını bulabileceği bir kaynak oldu. Yurtiçinde ve yurtdışında yaptığım irşat vazifelerinde, hocalara en çok sorulan soruların cevaplarını kitap hâline getirdim. İnşaallah, okuyan kardeşlerim dua ederler, onların dualarına muhtacım.”
>> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme