Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İller Arası Hasta Nakli Konusu Ele Alındı

Afyonkarahisar, Kütahya, Bilecik illerinin sağlık yöneticileri ASKOM Toplantısında Afyonkarahisar’da biraraya geldiler. Toplantıda iller arası hasta nakil işleminin nasıl sorunsuz ve kolay yapılabileceği görüşüldü

Afyonkarahisar, Kütahya, Bilecik illerinin

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü koordinatörlüğünde; Afyonkarahisar, Kütahya ve Bilecik İllerinden oluşan Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu( ASKOM) 15. Bölge 2024/ 1’inci Toplantısına Afyonkarahisar ev sahipliği yaptı.

Toplantıya; Afyonkarahisar, Kütahya, Bilecik illerinin Sağlık Müdürleri ve İlgili Sağlık Yöneticileri ile Kamu, Vakıf, Üniversite ve Özel Hastane Yöneticileri, Acil Sağlık Hizmetleri Birimi Personeli, İl Ambulans Servisi Başhekimleri katıldılar. Yılda 2 kere yapılan Bölge ASKOM toplantısı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Konferans salonunda gerçekleştirildi. Eskişehir Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı tarafından açılış konuşması ve sunum yapılarak durum değerlendirmesi yapıldı.

İller Arası Hasta Nakli Konusu Ele Alındıİllerin gündeme alınmasını talep ettiği konular teker teker görüşülerek hasta nakilleri esnasında yaşanabilen olumsuzlukları en aza indirmek için iller bazında neler yapılabileceği, iller arası acil hasta nakil ve kabulünün en hızlı ve sorunsuz nasıl gerçekleşebileceği vb. konularında görüş alış verişi yapıldı. Sağlık Bakanlığa iletilmesinde fayda sağlanacak konular ele alındı. Acil Sağlık Hizmetleri koordinasyonu bağlamında verimli geçtiği öğrenilen toplantı soru cevap bölümü ardından önerilerin alınması ile sona erdi.

İller Arası Hasta Nakli Konusu Ele Alındı