• Haberler
  • Genel
  • İlköğretim öğrencilerine “deprem” bilgisi verildi

İlköğretim öğrencilerine “deprem” bilgisi verildi

İl Sivil Savunma Müdürlüğü ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Akademi Arama ve Kurtarma Kulübü, Zeyland Alışveriş Merkezi’nde ilköğretim öğrencilerine deprem sırasında nasıl davranılması gerektiğini anlatan bir seminer verdi İl Sivil Savunma Müdürlüğü, Afyon Kocatepe Üniversitesi Akademi Arama ve Kurtarma Kulübü ile ortaklaşa se-miner düzenledi. Zeyland Alışveriş Merkezi’ndeki seminere Erkmen TOKİ Nurullah Oymak İlköğretim Okulu ile Kazım [&hellip]

İlköğretim öğrencilerine "deprem" bilgisi verildi

İl Sivil Savunma Müdürlüğü ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Akademi Arama ve Kurtarma Kulübü, Zeyland Alışveriş Merkezi’nde ilköğretim öğrencilerine deprem sırasında nasıl davranılması gerektiğini anlatan bir seminer verdi

İl Sivil Savunma Müdürlüğü, Afyon Kocatepe Üniversitesi Akademi Arama ve Kurtarma Kulübü ile ortaklaşa se-miner düzenledi. Zeyland Alışveriş Merkezi’ndeki seminere Erkmen TOKİ Nurullah Oymak İlköğretim Okulu ile Kazım Özer İlköğretim Okulu öğrencileri katıldı. Seminer hakkında bilgi veren İl Sivil Savunma Müdürü Mehmet Buldan, özellikle 1999’da meydana gelen depremden sonra depremden korunmanın önemsenmeye başladığını belirterek “Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası nedeniyle depreme karşı eğitimlerimizi artırmış bulunmaktayız.Bu nedenle bütün okullarda, kamu kurum ve kuruluşlarında eğitimler vermekteyiz” dedi.
Seminerin ardından ilköğretim öğrencileri, AKÜ Akademi Arama ve Kurtarma Kulübü’nün Zeyland girişindeki masasını ziyaret ettiler. Kulüp üyeleri, öğrencilere depremi anlatın çeşitli çıkarmalar ve hediyeler verdi.
Zeyland Alışveriş Merkezi Halkla İlişkiler Sorumlusu Şehriban Koluaçık, alışveriş merkezi olarak bu tür faaliyetlere her zaman önem verdiklerini söyledi.

Bakmadan Geçme