• Haberler
  • Gündem
  • “İlkeli, tarafsız ve saygın MESLEK İÇİN ADAYIZ”

“İlkeli, tarafsız ve saygın MESLEK İÇİN ADAYIZ”

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın genel kurul toplantısı hafta sonu yapılacak. ASMMO’nun başkan adaylarından Serhat Gümüş “İlkeli, tarafsız, saygın bir meslek için birlikte yönetelim” sloganı etrafında buluştukları kadrolarının tanıtımını yaptı.ASMMMO’nun yönetimine talip oldukları ekip arkadaşları ile birlikte “ilkeli, tarafsız ve saygın bir temsil üstleneceklerini dile getiren Başkan Adayı Serhat Gümüş, Oda kurulları adayları [&hellip]

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın genel kurul toplantısı hafta sonu yapılacak. ASMMO’nun başkan adaylarından Serhat Gümüş “İlkeli, tarafsız, saygın bir meslek için birlikte yönetelim” sloganı etrafında buluştukları kadrolarının tanıtımını yaptı.
ASMMMO’nun yönetimine talip oldukları ekip arkadaşları ile birlikte “ilkeli, tarafsız ve saygın bir temsil üstleneceklerini dile getiren Başkan Adayı Serhat Gümüş, Oda kurulları adayları hakkında şu bilgileri aktardı:

SMMM  SERHAT GÜMÜŞ
 (Başkan Adayı)

1978 Afyonkarahisar doğumludur. Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi  2000 yılı İktisat Bölümü mezunudur. 2005 Yılından itibaren mesleği faal olarak icra etmektedir. Sivil Toplum Kuruluşlarında ve Afyonkarahisar Belediyesi Basketbol Kulübü’nde Yönetim Kurulu Üyeliği Yapmaktadır. Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda halen Başkan Yardımcısı olarak görevini yürütmektedir.
Evli bir çocuk babasıdır.

YÖNETİM KURULU ADAYLARIMIZ

SMMM NACİ YILDIRIM

1977 Afyonkarahisar doğumludur.
2010 Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur.2014 yılından itibaren mesleği Serbest olarak mesleği icra etmekte olup, Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odamızın çeşitli kurullarında görev almıştır. Evli bir coçuk babasıdır.

SMMM KADİR KARAAĞAÇ

1987 Afyonkarahisar doğumludur.
Anadolu Üniversitesi  İ.İ.B.Fakultesi İşletme bölümü mezunudur.2013 yılından itibaren mesleği serbest olarak icra etmekte olup odamızın çeşitli kurullarında görev almıştır.
Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Yönetim kurulu üyesi olarak görevi yürütmektedir.Evli iki çocuk babasıdır.

SMMM ESEN İNKAYA

1978 Sivas doğumludur. İlk öğrenimini Ankara’da Orta ve Lise öğrenimini Antalya da  tamamlamıştır. 1999 yılında Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi İ.İ.B.Fakultesi  Maliye bölümü mezunudur. 2006 yılında Mali Müşavirlik ruhsatını almış olup 13 yıldır mesleğini serbest olarak icra etmektedir. 2017-2019 yıllarında  Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda Tesmer Yönetim Kurulu başkan yardımcısı olarak görev almıştır. Evli bir çocuk annesidir.

SMMM EROL YAMAN

Erol Yaman 1970 Afyonkarahisar doğumludur.
1996 Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur.
1995 yılından itibaren mesleği serbest olarak icra etmektedir.
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Erol Yaman evli ve 2 çocuk babasıdır.

DİSİPLİN KURULU ADAYLARIMIZ

SMMM RASİME KIPIRTI FEDAKAR

1976 yılı Afyonkarahisar doğumludur. Afyon Kocatepe  Üniversitesi İ.İ.B.F. Maliye bölümünü 2001 yılında bitirdi. 2008 yılında Mali Müşavirlik ruhsatını alarak meslek hayatına başlamış olup, 2009 yılından beri serbest olarak mesleğini icra etmektedir. Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda Disiplin Kurulu Başkanı olarak  görev yürütmektedir. Evli ve bir çocuk annesidir.

SMMM RAMAZAN ÇALLI

1954 yılı Konya doğumludur. Ticaret ve Turizm Yüksek Öğretmen Okulu  İşletme –Muhasebe bölümünü 1978 yılında bitirdi. 1993 yılında Serbest muhasebeci olarakçalışma hayatına başlamış, 2010 yılında Mali Müşavirlik ruhsatını alarak serbest olarak çalışmaya halen devam etmektedir. Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda Disiplin Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi  olarak  görev yürütmektedir. Evli ve dört çocuk babasıdır.

SMMM AHMET UMUT DENİZ

1976 yılı Afyonkarahisar doğumludur. Anadolu  Üniversitesi İşletme fakültesini  1999 yılında bitirdi. 2002 yılında Mali Müşavirlik ruhsatını alarak meslek hayatına başlamış olup, 2013 yılından beri  serbest olarak mesleğini icra etmektedir. Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda Disiplin Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi  olarak  görev yürütmektedir Evli ve iki çocuk babasıdır.

SMMM HASAN ÇOŞKUN

Hasan Çoşkun 1963 yılında Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde doğdu.
Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Mezunu 1993 yılında Mali Müşavirlik ruhsatını alarak serbest çalışan olarak mesleğini icra etmektedir.
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hasan Çoşkun evli ve 3 çocuk babasıdır.

SMMM HALİL KARAMAN

Halil Karaman 1977 Afyonkarahisar’ın  Sandıklı ilçesinde doğdu.
2005 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. 2009  yılında Mali Müşavirlik ruhsatını alarak serbest çalışan olarak mesleğini icra etmektedir.
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Halil Karaman evli 3 çocuk babasıdır.

DENETİM KURULU ADAYLARIMIZ

SMMM HASAN DEMİREL

1977 yılı Afyonkarahisar doğumludur.
Afyon Ticaret Lisesini 1994 yılında bitirdi. 2005 yılında serbest muhasebeci olarak başladığı meslek hayatına, 2010 yılında Mali Müşavirlik ruhsatını alarak devam etmektedir. Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda Denetim Kurulu Üyesi  olarak  görev yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

SMMM VOLKAN HAMAMCI 

1980 Afyonkarahisar doğumludur.
Uludağ Üniversitesi Maliye Bölümünü 2003 yılında bitirdi. 2009 yılında Mali Müşavirlik ruhsatını alarak aktif olarak çalışmaya devam etmektedir. Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda Denetim Kurulu Üyesi olarak  görev yürütmektedir. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Volkan Hamamcı Evli ve bir çocuk babasıdır.

SMMM RAMAZAN ÇALIŞKAN

  Ramazan Çalışkan 1970 Afyonkarahisar’ın Çay İlçesinde doğdu.
Afyonkarahisar Meslek Yüksek Okulunu 2006 yılında bitirdi.
2003  yılında Mali Müşavirlik ruhsatını alarak aktif olarak çalışmaya devam etmektedir.
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ramazan Çalışkan evli üç çocuk babasıdır.  

Bakmadan Geçme