• Haberler
  • Gündem
  • 'İlkeli Basın Çalışanlarının Basın Bayramı Kutlu Olsun'

'İlkeli Basın Çalışanlarının Basın Bayramı Kutlu Olsun'

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, ilkeli, tarafsız ve dürüst habercilik anlayışı ile kamu hizmetini üstlenen tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını kutladığını açıkladı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nın, 1908’de Türk Basınında Sansürün kaldırılmasından bu yana kutlanıldığını hatırlattı. Özkaya, “Demokratik toplumlarda basın kuruluşları önemli bir  kamu görevi yürütmektedir. Vatandaşlarımızın habere erişmesi, beklenti ve taleplerinin kamuoyuna duyurulması, yapılan hizmet ve yatırımlarında topluma ulaşması için önemli bir görevi basın mensuplarımız ve camiamız üstlenmiş durumdadır. Kültürel, sosyal ve ekonomik yönden şehrimizin ve ülkemizin daha ileri bir noktaya erişmesi için katkı sunan, ilkeli, tarafsız ve dürüst habercilik anlayışı ile bu kamu hizmetini üstlenen tüm basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını tebrik ediyorum.”

Bakmadan Geçme