• Haberler
  • Genel
  • İlk ziyaret kardeş Belediye’den – Kocatepe Gazetesi

İlk ziyaret kardeş Belediye’den – Kocatepe Gazetesi

Ardahan’ın Posof Kaymakamı Ufuk Özen ile Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti Belediyeler arasındaki ekonomik, kültür sanat ve spor gibi alanlarda faaliyet ve projeler geliştirmek amacıyla Ardahan İli Posof İlçesi Belediyesi ile kardeş belediye olan Afyonkarahisar Belediyesi’ne ilk ziyaret Posof Kaymakamı Ufuk Özen ve Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar’dan [&hellip]

İlk ziyaret kardeş Belediye'den

Ardahan’ın Posof Kaymakamı Ufuk Özen ile Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti

Belediyeler arasındaki ekonomik, kültür sanat ve spor gibi alanlarda faaliyet ve projeler geliştirmek amacıyla Ardahan İli Posof İlçesi Belediyesi ile kardeş belediye olan Afyonkarahisar Belediyesi’ne ilk ziyaret Posof Kaymakamı Ufuk Özen ve Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar’dan geldi.
Kardeş İlçe yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ikili ilişkiler sayesinde önemli çalışmalara imza atılacağına olan inancını dile getirdi. Ziyarette Başkan Burhanettin Çoban Afyonkarahisar potansiyeli hakkında bilgi vererek, yeni dönem için hazırlanan projelerinden bahsetti.
Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar ise Türkiye’nin güzide şehirlerinden biri olan Afyonkarahisar Belediyesi ile kardeş belediye olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar ziyaretin anısına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a kahve takımı hediye etti.
Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu’da hazır bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme