• Haberler
  • Genel
  • İlk ziyaret Balkanlıoğlu'na – Kocatepe Gazetesi

İlk ziyaret Balkanlıoğlu'na – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Tabip Odası'nın yeni yönetimi, seçildikten sonraki ilk ziyaretini Vali İrfan Balkanlıoğlu'na yaptı Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanlığı'na seçilen Dr. Murathan Leblebicioğlu, Genel Sekreter Alev Tuna ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Babaoğlu, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.Ziyaret sırasında konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, çok önemli bir hizmeti yürüten Afyonkarahisar Tabipler Odası Başkanlığının çalışmalarını yakından takip ettiğini [&hellip]

İlk ziyaret Balkanlıoğlu’na

Afyonkarahisar Tabip Odası’nın yeni yönetimi, seçildikten sonraki ilk ziyaretini Vali İrfan Balkanlıoğlu’na yaptı

Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanlığı’na seçilen Dr. Murathan Leblebicioğlu, Genel Sekreter Alev Tuna ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Babaoğlu, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Ziyaret sırasında konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, çok önemli bir hizmeti yürüten Afyonkarahisar Tabipler Odası Başkanlığının çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek; “Türkiye’deki son gelişmelerden Afyonkarahisar’da payını alarak, sağlık sektöründeki birçok aksaklıkların ve problemlerin üstesinden gelinmektedir. Tabiî ki ilimizdeki bu başarının kazanılmasında Afyonkarahisar Tabipler Odası gibi çok önemli bir sivil toplum örgütünün katkısı büyüktür. Tabip Odasının daha önceki yönetiminin başarısının Dr. Murathan Leblebicioğlu tarafından artırılarak devam edeceğine inanıyor, yeni göreve gelen Dr. Murathan Leblebicioğlu ve diğer yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme