Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İlk yerli kamyon fabrikası İscehisar’da kurulmalı”

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Demmak tarafından üretilen “kaya kamyonu”nun fabrikasının İscehisar’a kurulması için belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, “İlçemizde Demmak Demireller A.Ş. tarafından geliştirilen ve yerli üretim olan Deve isimli kaya kamyonu kısa süre önce Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ın katılımıyla basına tanıtılmıştı. Yerli üretim kaya kamyonunu test ederek bilgi alan Bakan Varank Türkiye’nin ilk yerli üretim kamyonu olan ‘Devi’nin seri üretime geçebilmesi için yürütülen çalışmalara Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak destek vereceklerini söylemişti.” dedi.
Şahin, “Mermerin başkenti olan ilçemizin önde gelen firmalarından Demmak Demireller A.Ş. tarafından tasarlanarak üretilen Türkiye’nin ilk yerli üretim kamyonu olan ‘Deve’ bizleri gururlandırdı. Kaya kamyonu ‘Deve’ test aşamasından sonra inşallah seri üretime geçecek. Kamyon fabrikasının İscehisar’da kurulması hem istihdam hem katma değer açısından ilçemize önemli getiri sağlayacaktır. Bu konuda İscehisar Belediyesi olarak üzerimize düşen her türlü desteği vermeye hazırız. Destek konusunda tüm kişi ve kuruluşlardan aynı hassasiyeti bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti