İlk yaya üst geçidi Kamil Miras’a yapılacak

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, şehrin araç ve yaya trafiğini rahatlatacak projelerin yapılmaya devam ettiği bildirildi.İHALE 22 ŞUBAT’TAAK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek'in de projeleri arasında yer alan yaya üst geçitlerinin ilkinin yapımına başlandığı bildirilen açıklamada, 'Mehmet Zeybek'in ziyaretleri sırasında Kamil Miras Anadolu Lisesi önüne yaya geçidinin bir an önce yapılması noktasında yoğun ve ısrarlı [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, şehrin araç ve yaya trafiğini rahatlatacak projelerin yapılmaya devam ettiği bildirildi.
İHALE 22 ŞUBAT’TA
AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek’in de projeleri arasında yer alan yaya üst geçitlerinin ilkinin yapımına başlandığı bildirilen açıklamada, “Mehmet Zeybek’in ziyaretleri sırasında Kamil Miras Anadolu Lisesi önüne yaya geçidinin bir an önce yapılması noktasında yoğun ve ısrarlı taleplerin gelmesi sonucunda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’dan bir an önce ihaleye çıkılabilir mi? ricasına Başkan Çoban’da olumlu cevap verdi. İlk yaya üst geçit ihalesi 22 Şubat Cuma günü saat 10:00’da yapılıyor.” denildi.
Açıklamada, modern yaya üst geçidinin engelli ve yaşlı vatandaşların rahatlıkla kullanabilmesi amacıyla asansörlü ve yürüyen merdivenli olarak projelendirildiği kaydedilirken, ilk yaya üst geçidinin Kamil Miras Anadolu Lisesi önüne yapılacağı ifade edildi.

Bakmadan Geçme