• Haberler
  • Genel
  • “İlk yarıyı bitirebileceğimiz en iyi noktada bitireceğiz”

“İlk yarıyı bitirebileceğimiz en iyi noktada bitireceğiz”

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül şu an zor bir dönem geçirdiklerini ve bu zor dönemi ancak ve ancak birlik ve beraberlikle atalatabileceklerini söyledi Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, bir tek sıkıntıyla uğraşmadıklarını ve bir çok sıkıntıyla mücadele etmek zorunda olduklarını belirtti. Bu zor dönemde kendilerine destek çıkan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Afyonkarahisar Valisi İrfan [&hellip]

"İlk yarıyı bitirebileceğimiz en iyi noktada bitireceğiz"

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül şu an zor bir dönem geçirdiklerini ve bu zor dönemi ancak ve ancak birlik ve beraberlikle atalatabileceklerini söyledi

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, bir tek sıkıntıyla uğraşmadıklarını ve bir çok sıkıntıyla mücadele etmek zorunda olduklarını belirtti. Bu zor dönemde kendilerine destek çıkan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na da teşekkür eden Bülbül, “Bu zor günleri ancak ve ancak birlik ve beraberlikle aşabiliriz” diye konuştu. Bülbül, yaptığı açıklamada, “En iyi şekilde mücadele ederek, ilk devreyi bitirebileceğimiz en iyi noktada bitirmek istiyoruz. Devreye kadar alabileceğimiz puanları alacağız. Biz bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Mücadelemizde bugüne kadar Belediye Başkanımız ve Valimiz sürekli destek çıktılar. Bize bu sıkıntılı dönemde yardım eden duyarlı halkımıza da teşekkür ediyorum. Şehrimizin ve spor kamuoyu zaten biliyor. Birçok sıkıntıyla mücadele ettiğimiz gerçektir. Ama bu sıkıntıyı şehrimizin duyarlı kanaat önderleriyle aşılacağına inanıyoruz. Çok zor dönemlerden geçiyo-ruz. Bu sıkıntıları atlatmak istiyoruz. Ama bunu birlik ve beraberlikle yapabiliriz” dedi.

“Bulunduğumuz nokta kimseyi korkutmasın”

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, Afyonkarahisarlı futbolseverlerin yüreğine su serpti. Bülbül, takımın grupta bulunduğu konum itibariyle sıkıntıda olduğunu ancak taraftarların da merak etmemesini istedi. Bülbül şöyle konuştu: “Bulunduğumuz nokta kimseyi korkutmasın. Biz son maçta üç puan almamız halinde 9’uncu sıradaydık. Şimdi her maç bizim için çok önemli. Mücadelemizi vereceğiz. En iyi sonuçları almak için sahaya çıkacağız” diye konuştu.

“Bu kulüp bizim değil tüm Afyonkarahisar’ın”

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, yarın oynanacak Sancaktepe Belediyespor müsabakasının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek “Bu maçta taraftarlarımızdan tam destek bekliyoruz” diye konuştu. Bülbül, “Sancaktepe maçı çok önemli. Seyirci desteğiyle bu maçı kazanabiliriz. Malesef tribünlerimiz boş kalıyor. Oraya gelip bu kulüp için 5 TL verip, zor günde destek çıkıp maç izlenmi-yorsa fazla söyleyecek lafımız yok. Bu kulüp Afyonluların. Zor günde ta-biki destek bekliyoruz. Toplumun tüm kesimlerine söylüyorum, Belediye Başkanımızın ve Valimizin destekleriyle ayakta durduğumuzu herkes biliyor. Maça tüm Afyonkarahisarlıları bekliyoruz” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme