İlk üçlüde puanlar yine eşit

Süper Amatör Lig'e hızlı başlayan Bolvadin Belediyespor'un Dinar Belediyespor ile oynadığı maçta berabere kalmasının ardından Emirdağspor ve Salar Belediyespor'da yetişti ve puanlar iki haftadır eşit. Emirdağspor bu hafta evinde oynadığı maçta zorlansa da Kumartaşspor'u (Seydilerspor) 2-1 mağlup ederek galibiyete ve 3 puana ulaştı. Salar Belediyespor ise Şuhut Belediye Hisarspor'u 4-1 ile geçerek puanını 10'a çıkardı. [&hellip]

Süper Amatör Lig’e hızlı başlayan Bolvadin Belediyespor’un Dinar Belediyespor ile oynadığı maçta berabere kalmasının ardından Emirdağspor ve Salar Belediyespor’da yetişti ve puanlar iki haftadır eşit. Emirdağspor bu hafta evinde oynadığı maçta zorlansa da Kumartaşspor’u (Seydilerspor) 2-1 mağlup ederek galibiyete ve 3 puana ulaştı. Salar Belediyespor ise Şuhut Belediye Hisarspor’u 4-1 ile geçerek puanını 10’a çıkardı. Bolvadin Belediyespor’un Kayıhan Belediyespor karşısında aldığı sonuçta 4-1 olunca puanı 10’a çıktı.
Üç takımında 10 puanda olması ligin hayli çekişmeli olduğunu gösteriyor. Ayrıca sezon sonunda şampiyon olan takımın direkt olarak Bölgesel Amatör Lige terfi edecek olması da şampiyonluk için iştah kabartıyor.
Ligin 5. haftasında ise Bolvadin Belediyespor, Susuz Belediyespor’a, Emirdağspor, Dinar Belediyespor’a ve Salar Belediyespor ise Kumartaşspor’a konuk olacak.

Bakmadan Geçme