İlk tescilli kulüp İşletme ve Ekonomi

Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Arı, Afyonkarahisar Ticaret Sanayi Odası (ATSO) Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (AFSİAD) Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, İşletme ve Ekonomi Kulübü Akademik Danışmanı Doç. Dr. Tuğrul Kandemir ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.Zirvenin ilk konuşmasını yapan İşletme ve Ekonomi Topluluğu Başkanı Oğuzhan [&hellip]

Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Arı, Afyonkarahisar Ticaret Sanayi Odası (ATSO) Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (AFSİAD) Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, İşletme ve Ekonomi Kulübü Akademik Danışmanı Doç. Dr. Tuğrul Kandemir ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
Zirvenin ilk konuşmasını yapan İşletme ve Ekonomi Topluluğu Başkanı Oğuzhan Kekeç, “Bu yıl ‘Şimdi yeni şeyler söylemek lazım’ temasıyla düzenlenen İnavasyon Zirvesi’nin ülkemize ve üniversitemize yeni şeyler katacağına ve ufuklar açacağına inanıyorum. Bu zamana kadar yapılan ve son iki yıldır benim de içinde bulunduğum inovasyon zirvelerinde, bu zirveleri oluşturan güç ve enerji asla bitmemiştir ve artarak devam edecektir” dedi. Anadolu Genç İnovasyon Derneği Başkanı Hasan Basri İpek ise inovasyon örnekleri ile beraber dünyaya örnek olan tarihi şahsiyetlerden örnekler verdiği konuşmasında, “Biz ruhumuzla, kalbimizle, gönlümüzle Yunus Emrelerin, Hz. Mevlana’nın sevgiyle, aşkla, dostlukla döşeli yolunda emin adımlarla gidiyoruz ve aynı zamanda biz Alparslanların, Osman Gazilerin, Fatihlerin, Yavuzların ve Gazi Mustafa Kemallerin de torunlarıyız. Gücümüzü ecdadımızdan, Anadolu’dan almakta ve güçle çalışmaktayız” diye konuştu.
İşletme ve Ekonomi Kulübü akademik danışmanı Doç. Dr. Tuğrul Kandemir ise İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün Türkiye’de ilk marka tescilli  kulüp olduğunu belirterek, “Yaklaşık 11 yıl önce kurulan ve bu anlamda da üniversitenin ilk öğrenci kulübü olan İşletme ve Ekonomi Kulübü, 10 yıldır Türkiye’de ilk defa inovasyon zirvesi düzenleyen bir topluluktur. Afyon Kocatepe Üniversitesi’ne yakışan bir öğrenci kulübüdür. 10 yıldır da hiç ara vermeden, bu zirvede sizlerle birlikteyiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme