İlk tebrik CHP’den – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, göreve yeniden seçilen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı tebrik etti Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, 30 Mart Yerel Seçimleri’nde alınan sonuçları değerlendirdi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı tebrik eden Demirkırkan, 󈬎 Mart tarihinde yapılan ve demokratik bir şekilde sonlanan yerel seçimler süresince vatandaşımıza ulaşmaya çalışan [&hellip]

İlk tebrik CHP'den

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, göreve yeniden seçilen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı tebrik etti

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, 30 Mart Yerel Seçimleri’nde alınan sonuçları değerlendirdi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı tebrik eden Demirkırkan, “30 Mart tarihinde yapılan ve demokratik bir şekilde sonlanan yerel seçimler süresince vatandaşımıza ulaşmaya çalışan tüm siyasi parti adaylarını ve örgütlerini tebrik ediyorum. Bu demokratik yarışın sonunda merkez ilçede yeniden Belediye başkanlığına seçilen AKP adayı sayın Burhanettin Çoban’ı ve beldelerimizde seçilen tüm adayları kutluyorum” dedi.
PARTİLİLERE TEŞEKKÜR
CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer’le birlikte seçim çalışmaları yürüttüklerini kaydeden “CHP Merkez İlçe Başkanlığı olarak gerek Belediye Başkan Adayımız sayın Mehmet Ecer’le gerekse İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerimizle birlikte yaptığımız çalışmalarda görev alan Merkez İlçe Yönetim Kkurulu üyelerimize, partililerimize ve özellikle Merkez İlçe Kadın Kolları’nda görev alan arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
SEÇMENİN OYU DEĞİŞTİ
Seçim sonuçlarında bekledikleri sonuçları alamadıklarını, ancak bunda seçmenin tavrının da belirleyici olduğunu kaydeden Demirkırkan, “Yapılan seçim sonrası CHP Merkez İlçe Teşkilatı açısından beklediğimiz sonuçları alamadığımız ortadadır. Seçim sonuçları parti yetkili organlarında mutlaka detaylı bir şekilde analiz edilecektir. Ancak vatandaşlarımızın hırsızlık ve yolsuzluk belgelerine itibar etmediği, ancak medyanın etkisiyle iller bazında AKP’ye karşı birleşme çağrılarına, ilimizde özellikle CHP seçmeninin fazlasıyla itibar gösterdiği gerçeği de ortadadır” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme