İlk takım Payas – Kocatepe Gazetesi

TFF 3. Lig 3. Grup takımları arasında yer alan Payasspor, Afyonkarahisar bu sezon için ilk gelen kamp takımı oldu. Afyonkarahisar'ı Kamp Merkezi olarak tercih edenler arasında yer alan Payasspor geçen sezon AFJET Afyonspor'la aynı grupta yer almıştı.Kaliteli transferler yaptıklarına dikkat çeken Payasspor Sportif Direktörü Derman Gözükara, '2017-18 Sezonunda Payasspor olarak hedefimiz şampiyonluk, en kötü ihtimal [&hellip]

TFF 3. Lig 3. Grup takımları arasında yer alan Payasspor, Afyonkarahisar bu sezon için ilk gelen kamp takımı oldu. Afyonkarahisar’ı Kamp Merkezi olarak tercih edenler arasında yer alan Payasspor geçen sezon AFJET Afyonspor’la aynı grupta yer almıştı.
Kaliteli transferler yaptıklarına dikkat çeken Payasspor Sportif Direktörü Derman Gözükara, “2017-18 Sezonunda Payasspor olarak hedefimiz şampiyonluk, en kötü ihtimal de Play-Off oynamayı düşünüyoruz. Bu doğrultuda kaliteli transferler yaptık. Kaliteli transferlerimiz doğrultusunda antrenman ve hazırlık sezonu geçirerek yeni sezonda inşallah çok iyi yerlere geleceğimizi düşünüyoruz. Yeni bir yönetim oluştu ve gerçekten çok kaliteli, çok fedakarlıklar yapıyorlar. Bizim, teknik ekibin ve futbolcuların arkasında duruyorlar, ödemelerini düzenli yapıyorlar bu açıdan çok şanslıyız, inşallah muvaffak olacağız bu sene” dedi.
“AFYON’A TEKRAR GELECEĞİZ”
İkinci etap kamp çalışmaları için tekrar Afyonkarahisar’a geleceklerine dikkat çeken Gözükara, “Bizi grubumuzda da gerçekten çok güçlü takımlar var, il takımları var, 2. Lig’den düşmüş takımlar var. Fakat bizler de ilçe takımıyız ama güçlüyüz ve takım olarak bu işin üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Afyonkarahisar’da 12 günlük bir ilk etap çalışmamız olacak daha sonra 3 gün aramız var, 24’ü ile 4 Ağustos arasında tekrar ikinci etap için Afyonkarahisar’a geleceğiz” ifadesine yer verdi.
“AFYON’U TEBRİK EDİYORUM”
AFJET Afyonspor’u ve Afyonkarahisar’ı değerlendiren Teknik Adam “Geçtiğimiz sene çok keyifli maçlarımız oldu. Afyon’u biz evimizde 4-1 yenmiştik, burada da müthiş bir mücadele sonrasında 90 artılarda yediğimiz golle 2-1 mağlup olduk. Çok keyifli anlar yaşadık, çok kaliteli dostluklarımız var Kulüp Müdürü Nurettin bey ile halen görüşüyoruz zaten ziyaretimize geleceğini de söyledi. Afyon’u tebrik ediyorum, dostluk başka mücadele başka” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme