• Haberler
  • Genel
  • İlk şube Ambaryolu’nda – Kocatepe Gazetesi

İlk şube Ambaryolu’nda – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük, Ambaryolu’nun girişinde yeni bir işletme açtı. Yörük, et kombinasından halka doğrudan satış yapılacağını kaydetti Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük, “İbrahim Yörükoğlu Sucukları” ismiyle Ambaryolu’nda bir işletme açtı. İşletmenin açılışına Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı İbrahim [&hellip]

İlk şube Ambaryolu'nda

Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük, Ambaryolu’nun girişinde yeni bir işletme açtı. Yörük, et kombinasından halka doğrudan satış yapılacağını kaydetti

Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük, “İbrahim Yörükoğlu Sucukları” ismiyle Ambaryolu’nda bir işletme açtı. İşletmenin açılışına Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Ali Özkaya, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Fatih Çetinkaya ve çok sayıda davetli katıldı.
TÜKETİCİLER BİLİNÇLİ OLSUN
Açılışta konuşan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, İbrahim Yörük’e başarılar diledi. Güner, “Kasaplık mesleği hijyeni, sağlığı gerektiren, müşteriye saygıyı gerektiren bir meslek. Bu yönüyle caddemize güzel bir mekan kazandırdığı için, hem de bütün kasaplara öncülük yaptığı için ben Afyonlular ve halkımız adına teşekkür ediyoruz. Tüketicileri daha bilinçli olmaya, etin kalitelisini, kalitesizini ayırt edecek vasıfla hareket etmelerini özellikle tavsiye ediyorum” dedi.
ZİNCİR MAĞAZA OLACAK
Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük de bu işletmenin zincir mağaza şeklinde büyüyeceğini belirtti. Yörük, “Afyonkarahisar’da bir eksikliği gördük. Bir kombinamızdan direkt satış şubesi olarak açtık. İnşallah 13-14 şube açacağız. Köftesinden tutun kuzu pirzolasına kadar her çeşit var” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme