'İlk sezon için ligde kalmak istiyoruz'

1. Amatör Lig'de verdiği mücadele sonrasında Play-Off oynayan ve 4. olan Akcinspor AFJET Afyonspor'un 3. Lige çıkmasıyla birlikte Süper Amatör Lige terfi etti. ilk sezon hedeflerinin Süper Amatör Lig'de kalmak istediklerini belirten Akcinspor'un başarılı oyuncusu İsa Özbek, 'İlk sezon için hedefimiz şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige çıkmak desek hayal olur. Bizim imkanlarımız belli. İlk sene [&hellip]

1. Amatör Lig’de verdiği mücadele sonrasında Play-Off oynayan ve 4. olan Akcinspor AFJET Afyonspor’un 3. Lige çıkmasıyla birlikte Süper Amatör Lige terfi etti. ilk sezon hedeflerinin Süper Amatör Lig’de kalmak istediklerini belirten Akcinspor’un başarılı oyuncusu İsa Özbek, “İlk sezon için hedefimiz şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige çıkmak desek hayal olur. Bizim imkanlarımız belli. İlk sene için hedefimiz ligde kalmak olacak. İmkanlarımız doğrultusunda sahaya çıkıp futbol kuralları çerçevesinde maçımızı oynayacağız. Sezon sonunda kümede kalırsak çok mutlu olacağız. İnşallah bunu da başaracağımıza inanıyorum. Sponsor arayışlarına başladık. Sponsor bulabilirsek anlaşma sağlayarak Süper Amatör Lig’de ciddi bir ekip kurarak kalıcı olmak istiyoruz” dedi.
“GENÇLER
ÇOK İSTİYOR”
Takım içinde Süper Amatör Ligin zorlu olacağı konusunda konuştuklarını belirten Özbek, “Takım içinde geçen bir konuşmada oyunculara takıldım. Biz ligde çok gol yeriz, bunu kaldırabilirsiniz diye sordum. Süper Amatör Ligi genç arkadaşlar çok istiyor. Gençler en fazla gol yeme rekorunu bile kırsak çıkalım yorumunda bulundu. Ben kararımı zaten vermiştim. Süper Amatör Lige çıkacağız. Ama gençlerin bu sözleri üzerine şaka ciddiyeti bindi ve ciddi şekilde sponsor veya sponsorlar aramaya başladık” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme