• Haberler
  • Spor
  • İlk Play-Off, ilk heyecan – Kocatepe Gazetesi

İlk Play-Off, ilk heyecan – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadelesini Play-Off'larda devam ettirecek olan Afyon Belediyespor bugün ilk maçında Bursa temsilcisi Tofaşspor'la karşı karşıya gelecek. Bursa Tofaş Spor Salonu'nda yapılacak maç bugün saat 19.00'da başlayacak.'EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER'Sezon başından bu yana verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirten Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, 'Sezon başında belirlediğimiz hedefler arasında Voleybol takımını 1. Lige çıkarmak vardı. [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadelesini Play-Off’larda devam ettirecek olan Afyon Belediyespor bugün ilk maçında Bursa temsilcisi Tofaşspor’la karşı karşıya gelecek. Bursa Tofaş Spor Salonu’nda yapılacak maç bugün saat 19.00’da başlayacak.
“EMEK VEREN
 HERKESE TEŞEKKÜRLER”
Sezon başından bu yana verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirten Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, “Sezon başında belirlediğimiz hedefler arasında Voleybol takımını 1. Lige çıkarmak vardı. Basketbol takımıyla ilgili de Play-Off oynama hedefimiz vardı. Bunları çok şükür başardık. Voleybol takımımız gelecek sezon 1. Ligde mücadele edecek. Basketbol takımımız da bugün ilk Play-Off maçında ligin güçlü ekiplerinden Tofaşspor’la karşı karşıya gelecek. Play-Off’larda rakibimizin güçlü olması bizi yıldırmayacak. Sahaya çıkarak elimizden geleni yapacağız. Oyuncularımıza güveniyoruz ve bunu başaracaklarına eminim. Ayrıca bize her zaman destek veren ve bizim elde ettiğimiz başarılarda büyük emeği olan Belediye Başkanımız başta olmak üzere başarıya emek veren herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme