• Haberler
  • Genel
  • İlk maçta galibiyet, sezon sonunda şampiyonluk

İlk maçta galibiyet, sezon sonunda şampiyonluk

Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Ufuk Süer geçen yılın en güçlü takımlarından Muratpaşa ile yapılacak ilk maçta falibiyet almayı, sezonu da şampiyonlukla tamamlamayı hedeflediklerini söyledi Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Ufuk Süer yeni sezon hazırlıklarını yaklaşık 1.5 aydır aralıksız şekilde sürdürdüklerini belirterek, ikinci dönem kamp çalışmalarını yaptıkları Davraz'da bir çok hazırlık maçı oynama imkanı bulduklarını ve bu [&hellip]

İlk maçta galibiyet, sezon sonunda şampiyonluk

Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Ufuk Süer geçen yılın en güçlü takımlarından Muratpaşa ile yapılacak ilk maçta falibiyet almayı, sezonu da şampiyonlukla tamamlamayı hedeflediklerini söyledi

Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Ufuk Süer yeni sezon hazırlıklarını yaklaşık 1.5 aydır aralıksız şekilde sürdürdüklerini belirterek, ikinci dönem kamp çalışmalarını yaptıkları Davraz’da bir çok hazırlık maçı oynama imkanı bulduklarını ve bu maçlar sayesinde takımın durumunu en iyi şekilde görme imkanı bulduklarını söyledi.
Her zaman için hazırlık maçlarının lig için bir ölçü olamayacağını belirten Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Ufuk Süer, “Oldukça iyi bir ekibe sahibiz ve bu yıl ligde başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Geçen yıl kapısından döndüğümüz Spor Toto 3. Lig’in kapısını bu yıl ardına kadar açarak önümüzdeki sezon 3. Lig’de mücadele etmeyi hedefliyoruz. İlk maçımızın geçen yılın en iyi takımlarından birisi olarak nitelenen Muratpaşa ile oynayacağız. Bu maçtan galibiyetle ayrılabilirsek lige çok iyi bir başlangıç yapmış olacağız” dedi.
Hazırlık maçları takımdaki eksiklikleri görmek için önem arz ettiğini ancak lig için ölçü kabul etmenin doğru olmayacağını belirten Ufuk Süer, “Yeni sezon hazırlıklarımız kapsamında birden çok hazırlık maçı oynadık ve genel olarak bu maçlarda takımımızla ilgili yaptığımız gözlemler olumlu. Eksiklerimiz yok değil, birkaç eksiğimiz olduğunu buluyoruz ama bu eksiklikleri de en kısa sürede aşacağımıza inanıyorum. Afjet Afyonspor’da oyuncular arasında sağlanan dostluk ve arkadaşlık ortamı son derece sevindirici. Bir kolej takımı havasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takımımızda yakaladığımız birliktelik havasını lig maçlarına da yansıtabilirsek iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme