İlk maç gitti – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final ilk maçında Afyon Belediyespor evinde Selçuklu Belediyespor'u konuk etti. Maça hızlı başlayan Selçuklu Belediye olurken üstünlüğünü maçın sonuna kadar sürdürdü ve 82-87 Afyon Belediyespor'u mağlup etti. Maçı kaybeden Afyon Belediyespor seride 1-0 geriye düştü.Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye hücumda etkili başlayan Selçuklu Belediye, rakibinin boş döndüğü hücumlarını sayıya çevirerek [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final ilk maçında Afyon Belediyespor evinde Selçuklu Belediyespor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan Selçuklu Belediye olurken üstünlüğünü maçın sonuna kadar sürdürdü ve 82-87 Afyon Belediyespor’u mağlup etti. Maçı kaybeden Afyon Belediyespor seride 1-0 geriye düştü.
Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye hücumda etkili başlayan Selçuklu Belediye, rakibinin boş döndüğü hücumlarını sayıya çevirerek ilk çeyreği 22-18 önde kapattı. İkinci çeyrekte farkı kapatan Afyon Belediye, eşitliği sağladı. İki takım soyunma odasına 42-42’lik eşitlikle gitti.
İkinci yarıya iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. Üçüncü çeyreği ise konuk ekip Selçuklu Belediye, 63-61 önde tamamladı. Maçın son periyodunda çekişmeli bir mücadele oldu. Hücumları daha iyi değerlendiren Selçuklu Belediye, maçı 87-82 kazandı. Selçuklu Belediye’de Daniels 23 sayı ile maçın en skorer oyuncusu olurken, Pilepic de 18 sayıyla galibiyete katkı yaptı. Afyon Belediyespor’da da Cevher Özer’in 15 sayısı mağlubiyeti önlemeye yetmedi.

Bakmadan Geçme