Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlk lezzet paketi Vali Çiçek’e

Afyonkarahisar’dan 81 İl Valisi’ne

Afyonkarahisar’dan 81 İl Valisi’ne gönderilen lezzet paketlerinin ilki, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’e takdim edildi

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatıyla Gastronomi Alanında UNESCO’nun Yaratıcı Şehirler Ağı’na dahil edilen Afyonkarahi-sar’dan 81 İl Valisi’ne, gönderilen lezzet paketlerinin ilki, Afyonka-rahisar Valisi Gökmen Çiçek’e takdim edildi.
Şehrin seçkin markalarının ürettiği, tescilli lezzetlerden oluşan lokum, sucuk, patatesli köy ekmeği ve haşhaşın bulunduğu hediye paketini takdim etmek üzere Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar, Vali Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti.
“GASTRONOMİ ALANINDA HER GÜN YENİ BİR ÇALIŞMA VAR”
Afyonkarahisar’ın Gastronomi alanında büyük yol kat ettiğine dikkat çeken Vali Gökmen Çiçek, “Afyonkarahisar Belediyesi’nin öncülüğünde 81 ilimize, İl Valimize Gastronomi’nin başkenti Afyonkara-hisar’dan yöresel ürünlerimizi tanıtacağız. Aynı zamanda bayram öncesi bayram hediyesi olarak gönderiyoruz. Gastronomi alanında Afyonkarahisar Belediye-si’nin çok büyük çalışmaları var. Belli bir seviyeye geldi, bu çıtayı yükseltmek için de her gün yeni bir çalışma yapılıyor. Bundan çok büyük memnuniyet duyuyorum.” dedi.
81 İl Valisini Afyonkarahisar’a davet eden Vali Gökmen Çiçek, selam ve muhabbetlerini ileterek illerinde bizim ürünlerimizin gönüllü tanıtımcıları olmalarını arzu ettiğini sözlerine ekledi.