İlk kongre’ye Afyon damgası

Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, partisinin ilk kongresini Afyon lokumu ikramıyla taçlandırdıklarını söyleyerek, 'Türkiye'de yeni ve güçlü demokrasinin temellerini atacağız' dedi   Gelecek Partisi Ankara'da 1'inci Olağan Genel Kongresini gerçekleştirdi. Kongreye pandemi önlemleri kapsamında sadece davetliler katıldı. 'SİSTEMDE KRİZDEN BAŞKA BİRŞEY ÜRETİLEMEZ' Gelecek Partisi Kurucu Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu kongrede yaptığı konuşmada, AK Parti [&hellip]

Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, partisinin ilk kongresini Afyon lokumu ikramıyla taçlandırdıklarını söyleyerek, “Türkiye’de yeni ve güçlü demokrasinin temellerini atacağız” dedi

Gelecek Partisi Ankara’da 1’inci Olağan Genel Kongresini gerçekleştirdi. Kongreye pandemi önlemleri kapsamında sadece davetliler katıldı.
“SİSTEMDE KRİZDEN BAŞKA BİRŞEY ÜRETİLEMEZ”
Gelecek Partisi Kurucu Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu kongrede yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının ülkeyi, ekonomiyi, sağlığı ve eğitimi yönetmesinin mümkün olmadığını dile getirerek, “İstedikleri kararı alsınlar, istedikleri kişiyi istedikleri yere atasınlar bu sistem var oldukça krizden başka bir şey üretilemez.” dedi.
AFYON LOKUMU
İKRAM EDİLDİ
Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş’ın kongreye 8 parti üyesi ile birlikte katıldı. 2 bin kişinin katıldığı kongrede bin 15 delegenin tamamı oy kullandı. Öte yandan Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, kongreye özel olarak yaptırdığı Davutoğlu ve eşi Sare Hanım’ın resimleri bulunan 3 bin Afyon lokumunu davetlilere ikramda etti.
ERTAŞ, BAYAN DAVUTOĞLU
İLE GÖRÜŞTÜ
Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, partisinin Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun eşi Dr. Sare Davutoğlu özel bir görüşme yaptığını belirterek, “Sare Hanımefendi Afyonlu olması sebebiyle Afyon’a ayrı bir değer vermektedir. İlk kongrenin Afyon lokumu ikramıyla taçlandırılması sebebiyle şahsıma teşekkür etti. Türkiye’de yeni ve güçlü demokrasinin temellerini atacağız. Bu vizyona birlikte sahibiz.” dedi.
>> Kocatepe Haber Merkezi

Bakmadan Geçme