'İlk işimiz AFRAY' – Kocatepe Gazetesi

  Resmi olmayan sonuçlara göre Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Kocatepe Gazetesi muhabirine mazbata aldıktan sonra ilk icraatının ne olacağını açıkladı.'MAZBATAYI PAZARTESİ ALIRIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM'İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak'ın seçim sonuçlarına yaptığı itiraz sürecinin devam ettiğini belirten Mehmet Zeybek, süreci değerlendirdi.'Malum, arkadaşımız İlçe Seçim Kuruluna itiraz [&hellip]

Resmi olmayan sonuçlara göre Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Kocatepe Gazetesi muhabirine mazbata aldıktan sonra ilk icraatının ne olacağını açıkladı.
“MAZBATAYI PAZARTESİ ALIRIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM”
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak’ın seçim sonuçlarına yaptığı itiraz sürecinin devam ettiğini belirten Mehmet Zeybek, süreci değerlendirdi.
“Malum, arkadaşımız İlçe Seçim Kuruluna itiraz etmiş” diyen Zeybek, “Önceki gün Sayın Koçak’ın itirazına oy çokluğu ile ret kararı verilmiş. Sonrasında bir üst makama itiraz edeceğini ifade ediyor. İl Seçim Kurulu da zannederim bugün olmazsa yarın kararını verir. Zannederim Pazartesi günü mazbata verilecektir diye düşünüyorum.” dedi.
“NİYETİMİZ KUTUPLAŞMAK DEĞİL, KUCAKLAŞMAK”
Göreve başladığında öncelikle Afyonkarahisar Belediyesi’ni tanıyıp, personelle bir araya geleceğini söyleyen Zeybek, “Önceliğimiz Belediye’yi tanıyıp personelle bir araya gelmek olacak. Dertler nedir onlara bakacağız. Halkımızla kucaklaşacağız. İnşallah ilk icraatımız Devlet Demir Yolları ile yapacağımız AFRAY Projemizi öncelikle acilen ele almak olacak. Söz verdik, gerçekleştirmek için var gücümüzle gayret edeceğiz. Bu vesile ile oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim. Niyetimiz kutuplaşmak değil, kucaklaşmaktır. Herkesle bir araya gelip güzel Afyonumuza hizmet etmektir. Halkımızın talepleri doğrultusunda inşallah icraatlarımızı bir bir yerine getireceğiz.” diye konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme