İlk ilçe finalinde Yunus Emre şampiyon

İlk defa ilçede oynanan Liseler Arası Grubu Genç Kızlar B Voleybol Turnuvası'nda Sandıklı Yunus Emre Anadolu Lisesi ile Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi karşı karşıya gelirken, Yunus Emre Anadolu Lisesi İl birincisi oldu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Liseler Arası Grubu Genç Kızlar B Voleybol Turnuvası'nda finali ilk [&hellip]

İlk ilçe finalinde Yunus Emre şampiyon

İlk defa ilçede oynanan Liseler Arası Grubu Genç Kızlar B Voleybol Turnuvası’nda Sandıklı Yunus Emre Anadolu Lisesi ile Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi karşı karşıya gelirken, Yunus Emre Anadolu Lisesi İl birincisi oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Liseler Arası Grubu Genç Kızlar B Voleybol Turnuvası’nda finali ilk defa bir ilçede oynandı. Bu ilk, Sandıklı’da yaşanırken Sandıklı Yunus Emre Anadolu Lisesi ile Sandıklı Türk Telekom Fen Lisesi yarıştı.
Sandıklı Spor Salonu’ndaki gerçekleşen müsabakayı, Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mustafa Kemal Çelik, Sandıklı Emniyet Müdürlüğü Amir Vekili Cüneyt Dönmez, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Üsteğmen Serkan Sağım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, öğretmen ve çok sayıda taraftar izledi.
Final müsabakasının setlerini Yunus Emre Anadolu Lisesi 3-0 kazanarak şampiyon oldu.
Müsabaka sonrası il şampiyonu Yunus Emre Anadolu Lisesi’ne ve ikincisi olan Türk Telekom Fen Lisesine kupa ve madalyaları verildi.
Kaymakam Arıcan’ın yapılan final maçından sonra sporculara, hakemlere ve görevlilere Park Otel’de yemek ikram edildi. İlçede yapılan ilk final maçının gayet başarılı geçtiğini belirten spor camiası devamının gelmesini beklediklerini de ifade etti. Bu tarz spor aktivitelerine destek vereceklerini belirten Kaymakam Arıcan, sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme