• Haberler
  • Spor
  • İlk idmanda tepki gösterdiler – Kocatepe Gazetesi

İlk idmanda tepki gösterdiler – Kocatepe Gazetesi

2016-17 futbol sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Düzağaç Belediyespor ilk idmanını Merkez 1 Nolu Saha'da yaptı. Üzerlerine kırmızı tşört üzerine Ay Yıldızlı işlemeli formalarla çıkan Düzağaç Belediyespor Başkanı, teknik heyeti ve futbolcuları bir de büyük Türk Bayrağı açarak 15 Temmuz darbe girişimine karşı tepki gösterirken 15 Temmuz'dan bu yana Demokrasi nöbetlerine de katılıyorlar. Düzağaç Belediyespor [&hellip]

2016-17 futbol sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Düzağaç Belediyespor ilk idmanını Merkez 1 Nolu Saha’da yaptı. Üzerlerine kırmızı tşört üzerine Ay Yıldızlı işlemeli formalarla çıkan Düzağaç Belediyespor Başkanı, teknik heyeti ve futbolcuları bir de büyük Türk Bayrağı açarak 15 Temmuz darbe girişimine karşı tepki gösterirken 15 Temmuz’dan bu yana Demokrasi nöbetlerine de katılıyorlar. Düzağaç Belediyespor Teknik Sorumlusu Celalattin Ulu’nun gözetiminde çalışmalara başlayan Belediyesporlu ekipte, mevcut oyuncular dışında, takımda yer almak isteyen yaklaşık 10 oyuncu deneme amaçlı olarak bu antrenmanda yer aldı. Seçmelere katılan, alt yapıdan ve as kadroda yer alan toplamda 40 oyuncunun bulunduğu antrenmana Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
“BU SENE ŞAMPİYON OLUP BAL’A ÇIKACAĞIZ”
Antrenman öncesinde açıklama yapan Düzağaç Belediyespor Teknik Sorumlusu Celalettin Ulu nokta transferlerle bu şampiyon olacaklarına inandıklarını belirtti. Teknik Adam Ulu, “Bugün takımımızı topladık, Başkanımız ve Düzağaç halkının bizlere duydukları güven sayesinde müthiş bir azim ve hırs ile idmanlara başladık. Dışarıdan gelen futbolcularımız var, takımımız ile devam eden futbolcularımız var. Biz hedefimizi belirledik. Yapacağımız nokta transferler ile bu sene öncelikle şampiyon olup BAL’a yükselmeyi hedefliyoruz. Açıkçası bu gayede de futbolcularımızın bizlere bu ışığı verdiklerini söyleyebilirim” ifadesine yer verdi.
22 KİŞİLİK KADRO SEZON BOYUNCU
KORUNACAK
Sezonda boyunca 22 kişilik kadroyu koruyacaklarını anlatan Ulu, “Biz sezona 22 kişi ile başlayacağız. Bu kadroyu da sezon boyunca devam ettireceğiz. Sezon öncesi yapacağımız idmanlar ile 22-25 olabilir, 18’e düşebilir fakat sezon boyunca biz 22 kişilik kadroyu koruyacağız bununla beraber aramızda alt yapı düzeyinde de gördüğünüz gibi gençler var. Bu gençlerle de geçtiğimiz sezondan bıraktığımız kadro ile belirli kategorilerdeki liglerde şampiyonluğu hedeflediğimizi söyleyebilirim. Sayı anlamında bir şey söylemeyelim fakat, birkaç gün içerisinde gerçekleştireceğimiz transferleri isim isim sizlere tanıtıp anlatacağız kamuoyu da bunu öğrenecek” şeklinde konuştu.
“BİZLER BAYRAĞIMIZ
ve MİLLETİMİZİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜN
YANINDAYIZ”
15 Temmuz dabre girişimine karşı tepki gösteren Düzağaç Belediye Başkanı ve Düzağaç Belediyespor Başkanı Muammer Işıklı, “Öncelikle ülkemizde oynanan bu 15 Temmuz darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. Ülkemizde böyle sıkıntıların olmamasını istiyoruz, millet olarak Çanakkale’nin dirildiğini hâlen ruhumuzda olduğunu tüm dünya gördü. Bundan dolayı hayatlarını kaybeden şehitlerimiz için Allah’tan rahmet, yaralılarımızda da Allah’tan şifa diliyoruz. Bizler her zaman bayrağımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünün yanındayız. Bir siyasi olarak, ülkemizi bölmek isteyenlerin bu girişimlerinin başarısız olduğunu ve bölünmez bir bütün olduğumuzu belirtmek isterim” diye konuştu.
“BAŞARIYA ULAŞACAĞIMIZA EMİNİM”
Takım hakkında bilgi veren Başkan Işıklı, “Bugün takımımıza bir araç da aldık. İnşallah yeni sezonda hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyerek, Bölgesel Amatör Lig’e oradan da 3. Lig’e yükselmek istiyoruz. Celalettin hocamızın da tecrübesi ile başarıya ulaşacağımıza eminim. Kadromuzda gerçekten genç, kaliteli ve tecrübeli oyuncular var. Aramıza katılacak oyuncularımızla daha iyi olacağız. Şu anda da anlaştığımız oyunculardan bazıları işlerinin yoğunluğundan dolayı aramıza katılamadı” ifadesine yer verdi.
“İSCEHİSAR’IN
 LİGE ÇIKMAMASI
 BİZLERİ ÜZDÜ”
İscehisarspor’un lige çıkmamasının kendilerini üzdüğünü belirten Başkan Işıklı, “İscehisar konusunda sevdi��im bir ağabey aracılığı ile bana ulaşıldı. Ben bu şekilde olamayacağını söyledim. Daha önce ben bir gazetemize röportaj vermiştim. Daha önce de İscehisar ligden çekiliyormuş gibi bir söylem oldu. Ben üzüldüm açıkçası, biliyorsunuz biz bu seviyeye gelebilmek için çok uğraşıyoruz. Ama İscehisar’ın durumu maddi destek bulamamasından kaynaklanıyor. Maalesef birçok iş sektörünün olduğu bir ilçemizde desteğin olmaması bizleri üzdü” şeklinde konuştu.
“CELALETTİN HOCANIN
AYRILMASI KESİNLİKLE
SÖZ KONUSU DEĞİLDİR”
Bizler eleştirilere her zaman açığız. Fakat eleştirmek ayrı zarar vermek ayrıdır. Ben her zaman söylüyorum. Eleştiriye açığım fakat iftiraya kapalıyım. Celalettin hocamız hakkında çıkan haberlere değinmem gerekirse, kesinlikle kendisinin ayrılması söz konusu değil. O haberi yazan arkadaş hakkında idari işlem başlatacaktık. Fakat kendisi özür diledi. Türkiye Cumhuriyeti’ne darbeye çalışıldı ama ben Düzağaç Belediyespor’a darbe yaptırmam” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme