• Haberler
  • Genel
  • İlk hedef, seçmenin yüzde 10’unu üye yapmak

İlk hedef, seçmenin yüzde 10’unu üye yapmak

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı’nın kongresinde güven tazeleyen Bülent Eser, AK Parti’yi birlik ve beraberlik içinde daha ileri taşıyacaklarını söyledi. Eser, AK Parti Genel Merkezi’nin 'Her ilde seçmen sayısının yüzde 10’u kadar üye' ilkesi doğrultusunda Afyonkarahisar’da da çalışma yürüteceklerini kaydetti Hafta sonu düzenlenen AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi’nde yeniden başkan seçilen [&hellip]

İlk hedef, seçmenin yüzde 10'unu üye yapmak

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı’nın kongresinde güven tazeleyen Bülent Eser, AK Parti’yi birlik ve beraberlik içinde daha ileri taşıyacaklarını söyledi. Eser, AK Parti Genel Merkezi’nin “Her ilde seçmen sayısının yüzde 10’u kadar üye” ilkesi doğrultusunda Afyonkarahisar’da da çalışma yürüteceklerini kaydetti

Hafta sonu düzenlenen AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi’nde yeniden başkan seçilen Bülent Eser, Afyonkarahisar’da başarılı hizmetlere imza atacaklarını belirtti. Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi’nin, “Her ilde seçmen sayısının yüzde 10’unun üye olması” doğrultusunda bir hedef belirlediğini aktaran Eser, “Bizim şu anda Afyonkarahisar merkezde üye sayımız seçmen sayısının yüzde 7’si civarında. Bizim ilk hedefimiz, bunu yüzde 10’a ulaştırmak. Bu tek başımıza , sadece yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile yapılacak bir şey değil. Daha önce yönetimde çalışmış tecrübeli arkadaşlarımızdan da faydalanarak yüzde 10 hedefine en kısa zamanda ulaşacağız. Genel Merkezimizin yeni hedefi yüzde 15. Bazı illerde yüzde 15 hedefi yakalandı. İstanbul’da mesela bu oran yakalandı. AK Parti’nin 6 milyona yakın üyesi var. Dünyada tek bu anlamda AK Parti. İlk hedef yüzde 10, ikinci hedefimiz yüzde 15” dedi.
Başarıya ekip olarak ulaşılacak
Türkiye’nin önünde yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğunu hatırlatan Eser, “Önümüzde ciddi bir süreç var. Hem 2014 yerel seçimleri, hem de Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Bizim daha çok çalışmamız gereki-yor. Biz sadece bu 30 kişilik yönetim kurulu ile değil, daha önce yönetimde bulunmuş arkadaşlarımızla, partimize gönül vermiş arkadaşlarımızla hep beraber toplanıp onlarla beraber de çalışacağız. AK Parti’nin teşkilatlanma yapısı çok geniştir. Mahalle temsilcilerimiz, köy temsilcilerimiz vardır. Onların haricinde de bu partiye emek vermiş, bir şeyler katabilecek arkadaşlarımızdan da destek isteyeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde omuz omuza bir çalışma sergileyeceğiz. Teşkilatlarımızla iletişimi daha çok artıracağız. Düzenli toplantılar yapacağız. Bunu da bir ekip olarak yapacağız” şeklinde konuştu.
“Seçimde oy oranlarımız arttı”
2011 yılının Ocak ayında AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na atandığını, 12 Haziran 2011 seçimlerinde başarılı olduklarını ve oy oranlarını artırdıklarını kaydeden Bülent Eser, “Seçimden sonra, ilçe kongresi için delege seçimimiz vardı. Onu gerçekleştirdik. Bütün mahallelerimizden, köy ve beldelerimizden delege seçimi yaptık. Cumartesi günü de kongremiz oldu. Daha önce 2-3 liste olma ihtimali vardı. Diğer arkadaşlarımız da bizim arkadaşlarımız, beraber çalıştığımız arkadaşlar. Hepimizin amacı, daha iyi hizmet edebilmek, AK Parti’yi daha ileri götürebilmek. Gerek il başkanımız, gerek Belediye Başkanımız, gerek milletvekillerimiz, İl Genel Meclisi Başkanımız, bütün parti büyüklerimizin isteği hep beraber çalışmak ve tek liste çıkmasıydı” ifadelerini kullandı.
“AK Parti’ye emek veren bütün arkadaşlarımız değerli”
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, değerlendirmesine şöyle devam etti: “Bizim de amacımız birlik ve beraberlik içinde çalışmak. AK Parti’ye emek vermiş bütün arkadaşlarımız değerlidir. Hiçbirini yok sayamayız. Hepsini çalıştırmak zorundayız. Bundan dolayı, biz de onların istekleri doğrultusunda, bizim de arzumuz ve isteğimiz bu yöndeydi. Arkadaşlarla oturduk, onları da listemize aldık. İnşallah bundan sonra da uyum içinde çalışacağız. 30 kişilik bir yönetim kurulumuz var. Bu 30 kişinin 16-17’si eski, 13-14 kişisi yeni arkadaşlar. Listemizde genç arkadaşlarımız da tecrübeli arkadaşlarımız da var. inşallah bundan sonra daha çok çalışacağız.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme