İlk hafta Şuhut derbisi var

Şuhut temsilcileri Mahmutköyüspor ve Hisar Belediyespor takımları Süper Amatör Ligin ilk haftasında karşı karşıya gelecek. Bu derbi ise Şuhut’ta heyecanla bekleniyor Süper Amatör Lige iddialı başlamak isteyen iki Şuhut takımı da maçı kazanmak istiyor. Fakat iki ekibinde niyeti önce dostluğun kazanması olacak. Taraftara seslenen Mahmutköyüspor Başkanı Orhan Genç bu maçı dostluğun kazanmasını istediğini söyledi. Hisar [&hellip]

İlk hafta Şuhut derbisi var

Şuhut temsilcileri Mahmutköyüspor ve Hisar Belediyespor takımları Süper Amatör Ligin
ilk haftasında karşı karşıya gelecek. Bu derbi ise Şuhut’ta heyecanla bekleniyor

Süper Amatör Lige iddialı başlamak isteyen iki Şuhut takımı da maçı kazanmak istiyor. Fakat iki ekibinde niyeti önce dostluğun kazanması olacak. Taraftara seslenen Mahmutköyüspor Başkanı Orhan Genç bu maçı dostluğun kazanmasını istediğini söyledi. Hisar Belediyespor İkinci Başkanı Abdullah Zeybek, Şuhutlulara güzel bir maç izletmek istediklerini aktardı.
“İKİ EKİBİN DE GÜCÜ ORTADA”
İki ekibin de günün ortada olduğunu belirten Mahmutköyüspor Başkanı Orhan Genç, “Hisar Belediyespor fazla bir bütçeyle takımını kurdu. İyi oynayan kazansın, iki ekibin de gücü ortada, elimizden geleni yapacağız. Yılların derbisi inşallah iyi oynayan kazansın. Bütün seyircileri ve taraftarları dostluğa davet ediyoruz. Önce dostluk sonra iyi oynayan kazansın, Şuhut kazansın.”
“PANİK YAŞATACAĞIZ”
Hisar Belediyespor’a karşı rahat bir oyunla sahaya çıkacaklarını belirten Başkan Genç, “Defansı sağlam tutacağız, yüklenecekler, gol atamayınca strese girecekler ve panik yapacaklar. Bizde iddiamızı sürdüren bir takımız, bizde maçı alabilecek bir takımız. Hisar Belediyespor, güç bakımından, takım bakımından sağlam bir takım. Bizim kadromuz yine aynı ve bizimde gayemiz maçı almak. İyi olan kazansın.” ifadesine yer verdi.
“ŞUHUTLULARA GÜZEL BİR MAÇ İZLETMEK İSTİYORUZ”
Lig’de bulanan tüm maçları derbi havasında oynayacaklarını belirten Hisar Belediyespor İkinci Başkanı Abdullah Zeybek, “Bizim için her maç aynı, her maç ayrı ayrı derbi havasında geçecek. İlçemizin bir diğer güzide takımı olan Mahmutköyüspor’a başarılar dileriz. İyi oynayanın kazanacağı, dostluğun kazanacağı, bir maç olması dileğiyle Şuhutlulara güzel bir maç izletmek istiyoruz. Hafta sonu Mahmutköyüspor’la oynayacağımız maçta taraftarımızı yanımızda görmekten mutluluk duyacağız. Tüm taraftarlarımızı da maça bekliyoruz.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme