• Haberler
  • Spor
  • İlk gün maçları tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

İlk gün maçları tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Basketbol Ligi takımlarının yer aldığı Federasyon Kupası Final Etabı'nda ilk gün maçları tamamlandı. Sigortam.net Bakırköy Basket, Ankara DSİ, Akhisar Belediye, Türk Telekom, Bahçeşehir Koleji, Selçuklu Belediyesi, Antalyaspor ve Yalova Group Belediye takımlarının mücadele edeceği TBL Federasyon Kupası Final Grubu'nda karşılaşmalar, Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda oynanıyor.İLK YARI FİNALTAKIMLARI BELLİ [&hellip]

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Basketbol Ligi takımlarının yer aldığı Federasyon Kupası Final Etabı’nda ilk gün maçları tamamlandı. Sigortam.net Bakırköy Basket, Ankara DSİ, Akhisar Belediye, Türk Telekom, Bahçeşehir Koleji, Selçuklu Belediyesi, Antalyaspor ve Yalova Group Belediye takımlarının mücadele edeceği TBL Federasyon Kupası Final Grubu’nda karşılaşmalar, Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanıyor.
İLK YARI FİNAL
TAKIMLARI BELLİ OLDU
Turnuvanın açılış mücadelesinde Antalyaspor, Sigortam.net Bakırköy Basket’i 96-86’lık skorla mağlup ederken, Türk Telekom da Yalova Group Belediye’yi 96-74 ile geçerek adını yarı finale yazdırdı.
İKİNCİ GÜN MAÇLARI
Turnuvanın ikinci gün maçlarında ise Akhisar Belediyespor ile Ankara DSİ karşı karşıya gelecek. Bu maçtan sonra da ev sahibi Selçuklu Belediyespor Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak.

Bakmadan Geçme