• Haberler
  • Genel
  • “İlk defa Fenerbahçe’nin rakibini tutacağım”

“İlk defa Fenerbahçe’nin rakibini tutacağım”

  AFJET Afyonspor’un Fenerbahçe ile  Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı 5. Eleme Turu öncesinde konuşan Vali Gökmen Çiçek, fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu, ilk defa Fenerbahçe’nin rakibini tutacağını söyledi.   TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda Süper Lig ekibi Fenerbahçe ile Ülker Stadyumu’nda yarın saat 21.00’de karşılaşacak. [&hellip]

Haber

AFJET Afyonspor’un Fenerbahçe ile  Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı 5. Eleme Turu öncesinde konuşan Vali Gökmen Çiçek, fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu, ilk defa Fenerbahçe’nin rakibini tutacağını söyledi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda Süper Lig ekibi Fenerbahçe ile Ülker Stadyumu’nda yarın saat 21.00’de karşılaşacak.

AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş ve Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Fenerbahçe maçı öncesinde katıldıkları bir toplantıda sorulara cevap verdi. Vali Çiçek, fanatik Fenerbahçe taraftarı olduğunu dile getirerek , ilk defa Fenerbahçe’nin rakibini tutacağını söyledi.

“İNŞALLAH AFYON İÇİN GÜZEL BİR SONUÇ OLUR”

Yola çıktıkları günden itibaren parolalarının galibiyet olduğuna dikkat çeken Başkan Karakuş, “Takımımıza güveniyoruz. 5 haftadır yenilmeyen bir Afyonspor var Allah’a şükür. Fenerbahçe’ye de karşı, çıkacağız, tüm gücümüzle elimizden geleni bütün takımın yapacağına ben inanıyorum. Çok iddialı da konuşmaya gerek yok inşallah Afyon için güzel bir sonuç olur. Biz takımımıza güveniyoruz.” dedi.

“KONU AFYONSPOR OLUNCA HER ŞEY TEFERRUAT”

Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu dile getiren Vali Çiçek, “Ama konu Afyonspor olunca her şey teferruat. Hayatımda ilk defa Fenerbahçe’nin rakibini tutacağım ve can-i gönülden tutacağım. O yüzden Afyon’daki herkesin gönlünün Afyon’la attığını biliyorum zaten. Afyon bizim takımımız.” ifadelerine yer verdi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme