İlk atama Afyon’a – Kocatepe Gazetesi

Türkiye genelinde fotoğraf dalı öğretmenliğindeki ilk atama Afyonkarahisar’a yapıldı. Kayhan Kemal Özçiçek, Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde göreve başladı Türkiye genelinde Kız Teknik ve Meslek Liseleri’nde çalışmak üzere kadrosu açılan ancak, pedagojik formasyon eksikliği nedeniyle ataması yapılmayan fotoğraf dalına, ilk atama Afyonkarahisar’a yapıldı. Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde göreve başlayan Keyhan [&hellip]

İlk atama Afyon'a

Türkiye genelinde fotoğraf dalı öğretmenliğindeki ilk atama Afyonkarahisar’a yapıldı. Kayhan Kemal Özçiçek, Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde göreve başladı

Türkiye genelinde Kız Teknik ve Meslek Liseleri’nde çalışmak üzere kadrosu açılan ancak, pedagojik formasyon eksikliği nedeniyle ataması yapılmayan fotoğraf dalına, ilk atama Afyonkarahisar’a yapıldı. Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde göreve başlayan Keyhan Kemal Özçiçek, “9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü mezunuyum. Pedagojik formasyon almadığımız için öğretmenlik hakkı tanınmıyordu. 2007’den itibaren bize formasyon hakkı tanındı. Ben de pedagojik formasyon aldım. Tek kadro açıldı, o da Afyon’a nasip oldu” dedi.
Bölüm, Afyon’da tek
Göreviyle ilgili bilgi veren Özçiçek, “Kız Teknik Meslek Lisesi Fotoğraf Bölümü Fotoğraf Dalı öğretmeniyim. Türkiye’de kadrolu olarak atanan ilk fotoğraf dalı öğretmeniyim. Zübeyde Hanım Kız Teknik Meslek Lisesi’nde görev yapmaktayım. Bölümümüz, Afyon ilinde tek grafik bölümü. Afyonkarahisar için bir misyonumuz olduğunu düşünüyorum. Şu anda 9’uncu sınıfların kaydı alınmış durumda. 10 ve 11’inci sınıfımız var. 12’nci sınıfımız henüz yok. Afyon’da medyanın güzel imkanlarının bulunduğunu düşünüyorum” diye konuştu.
Özçiçek, kendisinin İzmirli olduğunu belirterek “Afyon gelişmekte olan bir şehir. Beklentimin üstünde bir şehir buldum. Daha da gelişecek inşallah. Biz de buna bir katkıda bulunabilirsek ne mutlu bize” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme