• Haberler
  • Genel
  • İlk 10 Bine Girdiler, Cumhuriyet Altını'nı Kaptılar

İlk 10 Bine Girdiler, Cumhuriyet Altını'nı Kaptılar

Erkmen Belediye Başkanı Yücel Şahin, başarılı öğrencileri teşvik etmek amacıyla yeni bir uygulama başlattı

Erkmen Belediye Başkanı Yücel Şahin, beldede ikamet eden ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda ilk 10 bin kişi arasında dereceye giren öğrencilere Cumhuriyet Altını hediye etti. 
Şahin, “Gençler bizim geleceğimiz, umudumuz, her şeyimizdir. Gençlere yönelik çalışmalarımız artarak devam edecek. Gençlerimizin eğitimde, sporda, sanatta ve bilimde daha çok başarıya ulaşmaları, vatanımıza ve milletimize faydalı birer birey olarak yetişmeleri adına her zaman yanlarında olacağız. Erkmen Belediyesi olarak öğrencilerimize yardım etmeye devam edeceğiz. Dereceye giren öğrencilerimize bundan sonraki okul hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

İlk 10 Bine Girdiler, Cumhuriyet Altını'nı Kaptılar

Yükseköğretim Kurumları Sınavında dereceye giren ve Y-DİL puan türünde 2982’nci olan ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce Mütercim ve Tercümanlık’ı kazanan Nimet Koç ,Y-SAY puan türünde 2515’inci olan  ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan Tuna Başpınar ile velileri eğitim ve öğretime verdiği desteklerden dolayı Yücel Şahin ve Erkmen Belediyesine teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme