• Haberler
  • Genel
  • İlimizin mermercileri Hindistan’daydı – Kocatepe Gazetesi

İlimizin mermercileri Hindistan’daydı – Kocatepe Gazetesi

Dünyanın 2. büyük nüfusuna sahip Hindistan, inşaat sektöründeki yatırımlar ve mermer talebi ile önemli bir Pazar konumuna geldi. Hindistan'ın Bangalore şehrinde, 01-04 Şubat 2012 tarihinde 10.kez organize edilen STONA Uluslararası Granit, Doğaltaş ve Mermer Fuarına, 50' ye yakın ülkeden 26 bin profes-yonel ziyaretçi katılımı gerçekleşti. Dünya'nın her yerine mermer ihracı yapan ATSO üyeleri de fuara [&hellip]

İlimizin mermercileri Hindistan'daydı

Dünyanın 2. büyük nüfusuna sahip Hindistan, inşaat sektöründeki yatırımlar ve mermer talebi ile önemli bir Pazar konumuna geldi.

Hindistan’ın Bangalore şehrinde, 01-04 Şubat 2012 tarihinde 10.kez organize edilen STONA Uluslararası Granit, Doğaltaş ve Mermer Fuarına, 50’ ye yakın ülkeden 26 bin profes-yonel ziyaretçi katılımı gerçekleşti. Dünya’nın her yerine mermer ihracı yapan ATSO üyeleri de fuara katıldılar.
İlimizden fuara Çavdarlar Mermer Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Reisoğlu- Efesus Stone, Şuayp Demirel Export – Import, Tureks Turunç Madencilik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi ve Tem-Mer Mermer Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. iştirak etti. ATSO Meclis Üyesi Adnan Demirel ile İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Kart, ATSO üyesi katılımcı firmalara ATSO adına teşekkür plaketleri sundular. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme