• Haberler
  • Gündem
  • 'İlimizi, iş kadınlarına tanıttık' – Kocatepe Gazetesi

'İlimizi, iş kadınlarına tanıttık' – Kocatepe Gazetesi

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Afyonkarahisar İl Başkanı Berna Tokman, 'Geniş bir programın yer aldığı toplantımız da misafirlerimizi ilimizde iki gün ağırladık. Afyonkarahisarımızın kültürel değerlerini tanıtmak amacı ile programladığımız ikinci günkü gezimizde ilimizi tanıttık. Misafirlerimiz ilimizin gizli güzelliklerin arasına sıkışmış olan değerlerine hayran kaldıklarını belirtirken, Afyonkarahisar ilimizin birlik ve beraberliğini gördüklerini ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdiler' [&hellip]

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Afyonkarahisar İl Başkanı Berna Tokman, “Geniş bir programın yer aldığı toplantımız da misafirlerimizi ilimizde iki gün ağırladık. Afyonkarahisarımızın kültürel değerlerini tanıtmak amacı ile programladığımız ikinci günkü gezimizde ilimizi tanıttık. Misafirlerimiz ilimizin gizli güzelliklerin arasına sıkışmış olan değerlerine hayran kaldıklarını belirtirken, Afyonkarahisar ilimizin birlik ve beraberliğini gördüklerini ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdiler” dedi.
Tokman, şöyle konuştu:
“Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde, Afyonkarahisar Tic. Borsası desteğiyle faaliyet gösteren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Afyon İl Kadın Girişimciler Kurulu orak düzenlediğimiz TOBB Ege Bölgesi toplantısında bizlere destek olan Afyonkarahisar Valimiz Sayın Hakan Yusuf Güner’e, Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban’a, ATSO Başkanımız Sayın Hüsnü Serteser ve Yönetim Kuruluna, Ticaret Borsası Başkanımız Sayın Mehmet Mühsürler’e, Sandıklı Belediye Başkanı Sayın Mustafa Çöl’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
Böyle bir organizasyonda kadınlarımıza önem veren ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde bizleri temsil eden, programa katılımları ile onurlandıran, Milletvekilimiz Burcu Köksal ve Hatice Özkal’a da ayrıca teşekkür ederiz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme