İlimizden 3 proje Bursa'da sergileniyor

TÜBİTAK Bilim İnsanının Destekleme Dairesi tarafından düzenlenen ortaöğretim öğrencileri arası proje yarışmasının Bursa bölge ayağı başladı. Bursa'da sergilenen 41 proje arasında ilimizden de 3 proje bulunuyor İkinci aşamaya davet edilen 8 ilden toplam 41 proje, TÜBİTAK Bursa Test ve Analiz Laboratuvarı tesislerinde sergilenmeye başladı. Serginin açılışına yarışmanın Bursa Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Muhlis Özkan ve [&hellip]

İlimizden 3 proje Bursa’da sergileniyor

TÜBİTAK Bilim İnsanının Destekleme Dairesi tarafından düzenlenen ortaöğretim öğrencileri arası proje yarışmasının Bursa bölge ayağı başladı. Bursa’da sergilenen 41 proje arasında ilimizden de 3 proje bulunuyor

İkinci aşamaya davet edilen 8 ilden toplam 41 proje, TÜBİTAK Bursa Test ve Analiz Laboratuvarı tesislerinde sergilenmeye başladı. Serginin açılışına yarışmanın Bursa Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Muhlis Özkan ve Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahar Apak’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Sergilenen 41 proje arasında Bursa’dan 17, Eskişehir’den 15, Afyonkarahisar ve Balıkesir’den 3’er, Kütahya’dan 2 ve Çanakkale’den 1 proje bulunuyor. 23-25 Mart tarihleri arasında açık kalacak olan serginin ardından 26 Martta ödül töreni yapılacak.
Bursa Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Muhlis Özkan, serginin açılışında tüm vatandaşları ve öğrencileri sergiyi gezmeye, bu bilimsel etkinlikte emek harcayan öğrencilerin yanında olmaya davet etti. (AA)

Bakmadan Geçme