• Haberler
  • Genel
  • İlim yayma cemiyeti geleneksel iftarını verdi

İlim yayma cemiyeti geleneksel iftarını verdi

İlim Yayma Cemiyeti üyeleri ve gönülleri her yıl düzenlenerek gelenekselleşen iftar yemeğinde biraraya geldiler Yoğun bir katılımın gözlendiği iftar daveti İlim Yayma Cemiyeti Necip Fazıl Bilgi Evi bahçesinde 09-10 Temmuz tarihlerinde erkeklere ve kadınlara ayrı günlerde gerçekleştirildi.İlim Yayma Cemiyeti Afyonkarahisar Şube Başkanı Ali Zenkin konuklara hitap etti. Ali Zenkin, yarım asrı aşan bir süredir pek [&hellip]

İlim yayma cemiyeti geleneksel iftarını verdi

İlim Yayma Cemiyeti üyeleri ve gönülleri her yıl düzenlenerek gelenekselleşen iftar yemeğinde biraraya geldiler

Yoğun bir katılımın gözlendiği iftar daveti İlim Yayma Cemiyeti Necip Fazıl Bilgi Evi bahçesinde 09-10 Temmuz tarihlerinde erkeklere ve kadınlara ayrı günlerde gerçekleştirildi.
İlim Yayma Cemiyeti Afyonkarahisar Şube Başkanı Ali Zenkin konuklara hitap etti. Ali Zenkin, yarım asrı aşan bir süredir pek çok hayırlı, bereketli ve güzel hizmetlere vesile olan cemiyetin günümüzde Edirne’den Van’a kadar, Türkiye genelinde 160’a varan şubeleri, 130’a varan öğrenci yurtları bulunduğunu söyledi. Zenkin, İlim Yayma Cemiyeti’nin verdiği burslarla eğitim alanındaki çalışmalarını sürdürmeye devam ettiğini sözlerine ekledi. İftar programına; Daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve İlim Yayma Cemiyeti’ne gönül verenler, mezunlar ve mensupları katıldılar. Program iftar sonrasında cemaatle kılınan akşam ve teravih namazları sonrasında sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme