İldeki afet riski azaltılacak

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, İl Afet Risk Azaltma Planı ile ildeki afet riskinin azaltılacağını kaydetti   Gün FM ve AFAD işbirliğinde gerçekleştirilen AFAD Saati programı dinleyicileriyle buluştu. Programa AFAD İl Müdürü Mehmet Buldan konuk olarak katıldı. AFAD Saati programında İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) kapsamında yapılan çalışmalar konuşuldu. İl Afet [&hellip]

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, İl Afet Risk Azaltma Planı ile ildeki afet riskinin azaltılacağını kaydetti

Gün FM ve AFAD işbirliğinde gerçekleştirilen AFAD Saati programı dinleyicileriyle buluştu. Programa AFAD İl Müdürü Mehmet Buldan konuk olarak katıldı. AFAD Saati programında İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) kapsamında yapılan çalışmalar konuşuldu. İl Afet Risk Azaltma Planı’nın Afyonkarahisar’daki afet risklerinin azaltılması için amaç, hedef ve eylemlerin yer aldığı bir plan olduğunu kaydeden Buldan, “Afet risklerini azaltacak her bir eylem sorumlu paydaşlar planda belirlenmektedir. Plan ilimizdeki paydaşlarla birlikte tüm şehrimiz için hazırlanmaktadır.” şeklinde konuştu.

“İRAP’ın paydaşları sayısız kurum-kuruluş ve vatandaşlardır”

“İRAP’ın paydaşları sayısız kurum-kuruluş ve vatandaşlardır.” diyen Buldan, “Valilik İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) koordinasyonunda kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, özel sektör, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar planın paydaşları arasındadır.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme