• Haberler
  • Genel
  • İlçe Müftüleri Evciler’de toplandı – Kocatepe Gazetesi

İlçe Müftüleri Evciler’de toplandı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından her ay düzenlenen İlçe Müftüleri toplantısı Evciler İlçesinde gerçekleştirildi Afyonkarahisar İl Müftüsü Burhan İşleyen'in başkanlığında yapılan toplantıya Afyonkarahisar’a bağlı 17 ilçe müftüsü katıldı. Evciler İlçe Müftülüğü makam odasında düzenlenen toplantıda din hizmetlerinin Afyonkarahisar genelinde daha verimli olarak nasıl yapılabileceği ve ilimizin genel dini sorunları ele alındı. Toplantı sonrası İl Müftüsü ve [&hellip]

İlçe Müftüleri Evciler'de toplandı

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından her ay düzenlenen İlçe Müftüleri toplantısı Evciler İlçesinde gerçekleştirildi

Afyonkarahisar İl Müftüsü Burhan İşleyen’in başkanlığında yapılan toplantıya Afyonkarahisar’a bağlı 17 ilçe müftüsü katıldı. Evciler İlçe Müftülüğü makam odasında düzenlenen toplantıda din hizmetlerinin Afyonkarahisar genelinde daha verimli olarak nasıl yapılabileceği ve ilimizin genel dini sorunları ele alındı.
Toplantı sonrası İl Müftüsü ve beraberindeki ilçe müftüleri Evciler ilçe Kaymakamı H. Hasan Gökpınar’ı makamında ziyaret ettiler. Heyet daha sonra İlçeye Akçin Camii’ni yaptıran hayırsever vatandaş Mehmet Ali Akçin’i ziyaret etti. İl Müftüsü İşleyen ve Evciler Kaymakamı Gökpınar Akçin’e Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez tarafından gönderilen takdir belgesini verdi.
İl Müftüsü İşleyen, camii yaptıran hayırsever vatandaşların sadaka-i cariye yaptığını ve yapılacak hayırların en güzellerinden birisini gerçekleştirdiğini söyledi. (Koctaepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme